Just for you!

Distributeurs gezocht! (waar ook ter wereld)

Say yes to new adventures - Jeunesse

Onze prioriteit is het vinden van nieuwe, gemotiveerde, distributeurs voor onze producten.

Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe kans, een kans om vanuit huis een part-time of full-time inkomen te verdienen. Volledige training, websites en ondersteuning zullen voor u beschikbaar zijn.

We zijn ook op zoek naar salons, kapperszaken en zelfstandig ondernemers die onze producten willen opnemen in hun assortiment.

Als u de eerste wilt zijn om dit product aan te schaffen of uit te proberen, neem dan contact met mij op en ik zal u graag uitleggen hoe u het kunt proberen, en hoe u één van de eerste mensen in Nederland kunt zijn die dit product aanschaft.

Wij werken met een 5 jaar oud bedrijf dat in meer dan 120 landen opereert via 30 regionale kantoren. Als u nog andere vragen of onduidelijkheden hebt, neem dan alstublieft contact met mij op via info@justforbeauty.nl of bel mij op mijn mobiele nummer tussen 11:00 en 19:00.

+31 (0) 6 48 31 21 56

Ik kijk er naar uit om u op welke manier dan ook te helpen.

Hoe werkt het distributeursschap?

Geen restricties voor de verkoop!

Verkoop online, in winkels en op andere plaatsen. U kunt onze producten verkopen via schoonheidssalons, kapsalons, dameskledingzaken, cosmetica-outlets, nagelsalons, beauty spa’s, fotografiestudio’s of elke andere kleine tot middelgrote winkel/partner/bedrijf die u geschikt lijkt.

Word distributeur en krijg de grootste korting voor uw directe verkopen!!!
 • Koop Instantly Ageless tegen een vast groothandeltarief.
 • Goede winstmarges voor verkopers en ondernemers en een geweldig product dat vaak nabesteld wordt én dat van mond tot mond reclame voor u maakt!
Het jaarlijkse inschrijfgeld bedraagt: € 32,95 (incl. BTW)
Inclusief:
 • Een bedrijfsmarketing-website (Niet deze website) Klanten kopen direct van uw site.
 • Uw eigen orders aanmaken met online tracking met uw persoonlijke "Back-office".
 • Video’s en marketing materiaal tot uw beschikking om het product te promoten. (Aanvullende demonstratievideo’s en marketingtools worden aangeleverd door ons team.)

Koop al onze leeftijdstrotserende, gewichtsverliezende en stamcel technologie huidverzoringsproducten tegen maximale korting.

Begin met besparen na uw tweede aankoop! Koop voor uzelf, familie en vrienden tegen een verlaagde prijs!

Er is geen enkele verplichting om mensen te recruteren of om iets te verkopen! Blijf op de hoogte van de nieuwste producten en het laatste nieuws.

 • Simpele demonstratie, het product verkoopt zichzelf.
 • Laat een video zien en breng Instantly Ageless aan op het gebied dat behandeling nodig heeft.
 • Kijk hoe het product binnen minuten werkt, zie de reactie van uw klant en neem de bestelling op!
 • Verkoop over de toonbank, via uw website of beide!
 • Geen grote voorraad vereist. Bestel zoveel dozen Instantly Ageless als u nodig hebt, en uw klanten kunnen direct vanaf uw gepersonaliseerde website bestellen.
 • Alle producten worden verzonden naar u of uw klanten. (Overal ter wereld waar het product beschikbaar is, en het bedrijf verzendmogelijkheden heeft voor de desbetreffende regio.)
 • Bedrijf gebaseerd op herhaal-bestelling en zeer krachtige mond tot mond reclame.