We werden gezien als de misfits, de weirdo’s, de buitenbeetjes, de vreemde eenden in de bijt, de zwartkijkers, de doemdenkers, de probleemgevallen, de spelbrekers, we vonden geen aansluiting, vielen buiten de boot, waren te serieus, dachten teveel na, stelden teveel vragen, wilden alles weten, kortom we hoorden er niet bij!

En daardoor werden we vaak gelabeld als disabled met de welbekende etiketjes zoals ADHD, ADD, bipolaire stoornis, borderline, autisme etc. etc.

Lijdend aan het verkeerde planeetsyndroom hebben we de wereld in stilte geobserveerd totaal in de veronderstelling dat we wellicht zouden gaan spawnen op een andere planeet.

We begrepen het leven niet, we begrepen de mensen niet, de mensen begrepen ons niet maar we begrepen onszelf ook niet.

Ik hoor hier niet! Ik heb hier nooit gehoord! Ik zal hier nooit horen! Ik kom van een andere planeet en ik ben gruwelijk verdwaald en ze zijn me vergeten op te halen!

Dat was onze overtuiging!

Onbewust leden we aan geheugenverlies en we wisten oprecht niet meer wie we waren, wat we waren of wat we kwamen doen. We hadden een chronisch onverklaarbaar gevoel van heimwee. Diep van binnen voelden we dat planeet aarde niet ons echte thuis was. Wat dit wel was dat wisten we dan weer niet.

Helaas werden we hierin totaal niet begrepen of serieus genomen door anderen en dat ging weer gepaard met veel verdriet en eenzaamheid door afwijzing.

We werden eigenlijk gewoon voor gek verklaard, want het voldeed niet aan het welbekende plaatje. We werden gezien als het zwarte schaap en afwijzing was “the story of our lives”.

Dit maakte ons wereldje erg klein en ons netwerk zeer beperkt.

Al kenden we wel veel mensen, we gingen gebukt onder eenzaamheid.

Als verloren zielen leefden we ons leven maar eigenlijk begrepen we er de ballen van.

Massaal vroegen we ons af wat nou precies de bedoeling was.

Wat was nou toch die welbekende zin van het leven?

Het was in ieder geval geen feestje!

Dat wisten we zeker!

Nee het voelde eerder alsof we onze tijd uitzaten.

We verdienden geld, bouwden iets op financieel, materieel, sommige van ons relationeel maar daarna was er eigenlijk niets meer, het was een soort oneindige leegte.

Het was als een soort vicieuze cirkel waarin we al jaren vastzaten en we hadden ook het idee daarin vast te blijven zitten totdat we dood zouden gaan en dus weer vrij zouden zijn.

Is dat het leven? Ben ik daarvoor op aarde gezet? Nou dan had ik net zo goed niet geboren hoeven worden!

Het was een eindeloze zwarte tunnel zonder lichtpuntje echt werkelijk waar geen idee waar we het voor deden.

We deden maar wat, omdat het zo hoorde, omdat iedereen het deed en we wilden er graag bij horen en verbinding ervaren maar als het er echt op aankwam en we onze waarheid spraken dan werd ons gevraagd of we van een andere planeet kwamen ofzo?

Maar we konden geen aliens zijn want dat waren groene mannetjes met grote bolle ogen. Dat wisten we zeker! Dat hadden we op school geleerd dus dat kon het niet zijn toch?

“If you feel like you don’t fit in this world it’s because you are here to help to create a new one”

Door de shift gaan wij ons ook herinneren wie we ook alweer werkelijk zijn, wat we zijn en wat we komen doen! Of beter gezegd her-inneren, het zit opgeslagen in ons DNA!

De zwarte schapen zijn de zogenoemde “chosen ones”!

OMG!

Die hoger geëvolueerde wezens die de wereld zouden komen redden?!

Nou we zijn we hier niet om de aarde te redden, Gaia zoals wij haar noemen redt zichzelf dat heeft ze wel bewezen tijdens de eerste lockdown.

Nee we zijn hier om de mensen die daarnaar verlangen te helpen om ze te bevrijden!

Te bevrijden uit de mind-control-matrix waar ik laatst uitgebreid over verteld heb in mijn blog met de titel “why fit in when you were born to stand out?”

We zijn hier maar we zijn niet van hier!

We komen uit de toekomst!

We hebben hier niets te zoeken!

We hebben hier iets te doen!

En het is nu tijd!

We zijn opgestegen meesters, spirituele leraren, hoge priesteressen, coaches, teachers en healers. We waren het incarnatie proces al ontstegen maar we hoorden “the call” dat planeet aarde in nood was en we zijn hier naartoe (terug)gekomen om de aarde en de mensheid te komen helpen.

Als vrijwilligers hebben we ons opgegeven.

We zijn geïncarneerd in een mensenlichaam maar we zijn anders gewired en we worden nu geactiveerd om ons ding te doen.

Zodra we een bepaald level van bewustzijn hebben bereikt dan worden we geconfronteerd met het getal 11:11, dat is onze “wake-up call”, zie het als een timer die afgaat en vanaf dat moment komen we terecht in ons zogenoemde sterrenzaad activatieproces.

We zijn namelijk sterrenzaden want we komen van de sterren! We zijn afkomstig van sterrensystemen zoals Andromeda, Vega, Lyra, Arcturius, De Pleiaden, Orion en Sirius.

Mijn afkomst is Sirius en dit is Sirius Business!

Ik ben ook een zogenoemde sterrenzaad, nou ja ik noem mezelf een zaaister want ik ben een ster in het planten van zaadjes! 😊

Het is aan jou of je ze uit wil laten komen overigens maar als het moment daar is dan is het geen abracadabra meer, nee dan is het abracadamn!

Oftewel dan hebben mijn zaadjes een soort popcorn effect!

Maar we zijn dus geen volgelingen meer, nee wij staan op als leiders!

Leiders van de nieuwe tijd!

En dat is voor mij leiderschap vanuit de 6 p’s!

Power

Plezier

Purpose

Passie

Potentie

Puurheid

En puur zijn in een “doe maar normaal dan doe je al gek genoeg maatschappij” waarin we leven in een kudde is best wel een dingetje.

Buitengewoon leiderschap dus!

Waarbij creativiteit, medemenselijkheid en spiritualiteit centraal staan.

Spiritualiteit vertaal ik dan weer vertaal naar zelfontwikkeling in de zin van dat je je kan ontwikkelen als mens, versus zelf-ontwikkeling in de zin van dat je je kan ontdoen van de bullshit die je ooit bent gaan geloven en aan hebt genomen als jouw waarheid, jouw waarheid maar niet de waarheid!

Maar alles wat in jou hoofd gebeurt is waar voor jou remember?

En daar zit hem de kracht om je vrij te breken uit de mind-control-matrix weet je nog?

Maar ook de macht die ze over je kunnen uitoefenen waardoor ze je kunnen blijven manipuleren, sturen en controleren.

Echter door de shift die nu gaande is zullen er veel mensen spiritueel gaan ontwaken oftewel ze worden wakker!

Weet je nog de quote van Benjamin Franklin?

“Sommige mensen sterven als ze 25 zijn maar ze worden begraven als ze 75 zijn.”

Kan je je voorstellen wat er gebeurt als die mensen die al gestorven zijn nu ineens ontwaken uit de droom die het leven heet?

Als die wakker worden in de huidige situatie waarin we ons nu bevinden dan komen ze terecht in een keiharde nachtmerrie!

Als pillars of light zijn we naar de aarde gekomen om voor anderen het heldere lichtpuntje te worden als hun wereld donker wordt, we zijn de zogenoemde wegwijzers want we weten, gaan en wijzen anderen de weg en maken ze wegwijs!

Ik ben dus ook zo een zogenoemde “chosen one” en ik heb de dankbare taak om anderen hierin te mogen begeleiden maar hier zijn we dus ook op getraind en uitgekozen.

Zelf ben ik een pillar of light, een opgestegen meester die naar de aarde is gekomen om de mensheid te leren over onvoorwaardelijke zelfliefde.

Maar daarvoor heb ik eerst zelf de weg opnieuw moeten vinden van het donker naar het licht en van zelfhaat naar onvoorwaardelijk houden van mezelf.

Zelfliefde is de sleutel van de ingang van de weg naar bevrijding!

Onvoorwaardelijke zelfliefde is de sleutel tot de oneindigheid!

En je bent een oneindig wezen weet je nog? Een goddelijk wezen!

Zelfliefde betekent eigenlijk niets meer dan lief zijn voor je zelf maar dat hebben we ook niet geleerd hè?

Nee! Natuurlijk niet!

Om opnieuw vanuit eenheid te kunnen leven moet je de dualiteit in jezelf, erkennen, omarmen en loslaten.

Het is dus een proces van overgave.

Wellicht begrijp je nu ook mijn afwezigheid beter van de laatste jaren en ook op social media en waarom ik zo lang niets van me heb laten horen? Ik zat in dit activatie proces om klaargestoomd te worden voor mijn missie!

Voor mij is een levenslange zoektocht voorbij!

Ik ben dankbaar en ik voel me gezegend en een paar weken geleden heb ik dit zelfs met mijn huisarts gedeeld die mij al jarenlang kent en mij niet anders heeft zien doen dan strugglen.

Zij is overigens totaal niet spiritueel, dat gaf ze zelf aan.

Ze zei, ik ben blij voor je dat die zwarte periode eindelijk achter je ligt en wat heerlijk dat je je rust hebt gevonden!

Dat was een grote mijlpaal, je vertelt niet dagelijks aan je huisarts dat je een alien bent die geïncarneerd is een mensenlichaam althans niet zonder dat ze meteen de telefoon pakt om de eerste de beste PAAZ te bellen of een psychiater omdat er sprake is van een crisis.

Nee!

Ze was oprecht blij voor me en dit was echt een reguliere huisarts en dat is voor mij alleen maar een bevestiging dat ik integer ben.

Ik stond voor wat ik zei en ik zei waar ik voor stond en dat is precies waar het allemaal om draait in het leven maar dat hebben ook we nooit geleerd hè?

Nope!

Wat hebben we eigenlijk wel geleerd?

Nou alles om je vast te houden in de mind-control-matrix.

Je bent echt geprogrammeerd zeg maar.

Ik functioneer op dit moment vanuit mijn multidimensionale bewustzijn en inmiddels functioneer ik als een soort vliegende keep geloof ik.

Voel me af en toe net super grover haha!

Nu ben ik hier… en nu ben ik weer daaaaaaar!

Ik ben dus actief in de verschillende lagen van bewustzijn, ook wel dimensies genoemd. Tegelijkertijd sta ik als het ware met mijn ene been in de oude wereld en met mijn andere been in de nieuwe wereld. En zo informeer, inspireer, enthousiasmeer en motiveer ik mensen die daarnaar verlangen op mijn eigen unieke, authentieke manier.

Oftewel ik draag net als anderen dat uit waar mijn hart van in de fik staat!

Dat waar we de code in moesten kraken, hetgeen wat we onderzocht hebben en/of waar we ons hele leven mee gestruggled hebben!

Alles ontstaan vanuit onze eigen inspirritatie, irritatie die ons heeft geïnspireerd om niet te zeggen pijn en frustratie want we hebben hier vreselijk lang mee geworsteld maar we hebben de weg gevonden van het donker naar het licht en nu weten, gaan en wijzen we anderen de weg en maken ze wegwijs.

Maar we worden dus ook universeel geleid om dit te doen.

En door dit te doen wat ik nu doe help ik ook andere “chosen ones” (undercover aliens) te herinneren aan hun zielscontract. Datgeen waar zij voor getekend hebben.

Ze voelen dat ze geboren zijn voor meer, ze voelen het, ze weten het! Het lijkt wel of het ze roept maar ze kunnen er niet echt een vinger op leggen nog.

Dus hoe kan het nog beter worden dan dit? Wat is er nog meer mogelijk?

Als ik dat zeg dan manifesteer ik, wat dat is dat leg ik je later uit ok?

Ik denk dat het zandlopertje wel even wat te verwerken heeft of niet soms?

Dit was misschien wel even schrikken voor sommigen?

Jullie hoeven het alleen maar te lezen, ik heb het allemaal mee moeten maken zeg ik dan maar.

Als je begrijpt dat ik een alien ben die geïncarneerd is in een mensenlichaam is dit allemaal heel logisch. Het feit dat ik een alien ben die geïncarneerd is in een mensenlichaam dat is minder logisch.

Dat snap ik helemaal!

Als screening pioniers hebben we onderzoek gedaan om nu paradigma’s te kunnen shiften, ook wel denkkaders genoemd.

We zijn bezig om financiële-, politieke en schoolsystemen etc. omver te trappen.

We are here to shake things up!

Alleen daarvoor moest wel de onderste steen boven komen eerst om de imprint op te kunnen sporen.

Verder, om dit alles te kunnen bewerkstelligen moesten we eerst een aardse rol aannemen, onze afkomst en onze ware identiteit vergeten. Op die manier konden we ontdekken waar de pijn zit collectief gezien zodat we nu de zogenoemde angel eruit kunnen halen. 

Omdat we anders gewired zijn ontvangen we downloads van thuis en dan kunnen we dus snel de “bugs” opsporen.

De fuik van negativiteit bijvoorbeeld dat is een heel interessant gegeven waar velen van ons mee bezig zijn om anderen te helpen en te leren hoe je je frequentie en vibratie kan verhogen zodat je niet continue daarin terecht hoeft te komen.

Echter het is niet onvermijdelijk in het begin!

Zoals ik je laatst heb verteld was het mijn taak als zogenoemde polariteiten integrator om daar dan weer de code in te kraken hoe je je kan vrij breken als je onverhoopt “checkmate” bent komen te staan.

Ik zou het erg op prijs stellen als jullie mij iets meer input zouden kunnen geven zodat ik daar rekening mee kan houden in mijn verhaal.

Nu volg ik gewoon mijn intuïtie en jullie blijven me allemaal volgen dus blijkbaar doe ik wel iets goed. 😉

I walk my talk, practice and teach what I preach and live my story!

Het was voor mij een puzzel die ik ben gaan oplossen in 2017.

Toen stond ik nog te spray-tannen, veilig tanden te bleken, wimperlift behandelingen te geven en was ik nog in de veronderstelling dat ik een menselijk wezen was met een spirituele ervaring.

Dat het slechts een aardse rol was dat wist ik toen nog niet. Ik wist nog niet eens dat ik spiritueel ontwaakt was.

Ik was nog helemaal blanco!

In 2018 kreeg ik te horen dat ik een buitenaardse energie bij me droeg en toen gingen er heel veel kwartjes vallen.

Ik heb hier niets te zoeken!  Ik heb hier iets te doen!

En toen werd het opnieuw oorlog in mij want mijn hogere zelf, (buitenaardse deel) was in 2016 al in mij gekomen zonder mijn weten dus en ik had natuurlijk ook nog gewoon mijn aardse ik en die twee kregen ruzie! In mijn hoofd! En daarna ging het zich ook uiten in gedrag nou dan denk je oprecht dat je knettergek bent geworden!

Achteraf gezien werd ik steeds in rollen geplaatst maar op een gegeven ogenblik had ik 3 comfortzones en toen wist ik echt niet meer waar ik het zoeken moest van gekkigheid.

Maar dat was die ontzettende moeilijke eindtest waar ik het laatst over had.

Hoe dat gegaan is?

Daar kan ik een boek over schrijven en dat ben ik dus ook aan het doen, met de toepasselijke titel “checkmate”

No worries! Ik ga jullie niet laten wachten tot mijn boek uit is hoor, ik ga vanaf nu ook in mijn rol als bad ass vrijbreekcoach en masterteacher stappen en EHBS geven.

Eerst Hulp Bij Shit! 😉

Verder ben ik een masterclass aan het maken zodat het allemaal wat meer gaat leven voor jullie maar ik zit zelf ook in de shift en af en toe word ik weer ingezet als instrument en dan heb ik ook nog twee geweldige kinderen die ook graag de aandacht van mama willen.

Nou maken mijn buitenaards lekkere knuffels veel goed, godzijdank! 😉

Maar er zijn ook dagen dat we de hele tijd upgrades ontvangen of downloads. Dat komt gewoon binnen zonder dat we daarom vragen, we zijn immers anders gewired.

Ik voel me af en toe net een robot met een hart.

Ze zeggen een mens krijgt nooit meer dan dat hij of zij aankan maar we zijn dus geen mensen maar niets menselijks is ons vreemd. 

En dat moeten we dan weer processen, oftewel input = output.

Ik trek het uit de ether en dan vertaal ik het direct naar een taal die jullie kunnen begrijpen en dan slaat mijn autistische brein soms op hol door de hoeveelheid tekst die ik produceer haha.

En dan gaan de delen in discussie in mijn hoofd en dan heb ik een probleem!

Maar ik ben een probleem oplosser XXL!

Een probleem is een probleem omdat we er op een bepaalde manier naar kijken, als we er op een andere manier naar kijken zien we vaak ineens de oplossing!

Je zou dus kunnen zeggen een probleem is een mogelijkheid in verpakking en in sommige gevallen een waar geschenk!

Yes!

En dat geldt dus ook voor de shift!

Waar ga jij voor?

De shift hits the fan?

Oftewel ga je het tegenwerken waardoor je jezelf gaat tegenwerken?

Of zie je het als een kans op een tweede leven?

En wordt de shift voor jou ook een gift?

Wat je ook kiest, ik geloof in jou!!

Als je ervoor wilt gaan, Einstein die zei het al zo mooi we kunnen een probleem niet oplossen met dezelfde  manier van denken als waar we het mee gecreëerd hebben!

Precies dat dus!

Ik heb mijn alien zijn omarmd en inmiddels ben ik er wel aan gewend maar ik heb heel wat etentjes door gebracht met mijn nu ex-genoot, mijn huwelijk is immers beëindigd door divine intervention.

Maar er zijn ook kinderen in het spel, dus er is voorzichtigheid en beleid nodig. Het is een “work in progress”.

Maar we hebben vaak zitten speculeren hoe het in godsnaam zat?

Hij kent mij natuurlijk al jaren!

Dit was echt het toppunt van mezelf heruitvinden!

Maar goed dat is dus gelukt en vandaag is het hoge woord eruit en nou kan ik los gaan 😉

Yesssss!!! Whooohooo!

Het is een ontzettend dankbare taak maar mijn leven gaat dus niet meer over mij maar over de bijdrage die ik nu kan leveren aan de wereld want ik ben 1 van de zielen die haar vrije wil heeft opgegeven voordat ze naar aarde kwam.

Maar mijn missie gaan leven dat is niet van de een op de andere dag gedaan.

Hell no!

Ik heb het erover gehad in mijn eerste blog waarmee ik kwam op 30-09-2020. Met die prachtige zon.

Ik ben een hybrid en zo voelt het voor mij ook echt en eindelijk klopt het! En als “in between” co-creëer ik met de beide delen. Ik zie mezelf nu als een lead zangeres met 2 achtergrond zangeressen. Alle 3 hebben we ons eigen stijl en expertise en als alles in balans is dan geeft dat een dynamisch effect.

Maar als alles niet in balans is… dan moet ik mezelf overstijgen om de bug op te sporen in mezelf om weer in beweging te komen. Dat gaat steeds beter!

Mocht je nu op dit moment het verlangen hebben om te leren hoe je je frequentie of je vibratie kan verhogen, laat het me dan alsjeblieft weten dan informeer ik je verder.

Dolores Cannon die zei het zo mooi “aarde is een school om te masteren hoe je energie kan manipuleren” En dit geldt ook voor emoties!

En dan die prachtige quote “your life becomes a masterpiece when you learn how to master peace”

Hoe dat werkt daar kom ik ook zo spoedig mogelijk op terug.

Ik weet, ga en ik wijs je de weg als je wilt en ik maak je wegwijs!

En ik heb een shortcut voor jou weet je nog?

Hoe cool is dat nou?

Oh wauw!

Knijp me eens?

Dit gebeurt echt hè?

Daarvoor hebben we dus dat ongehoorde baggerpad gelopen om het pad te kunnen plaveien voor de mensheid en nu weten, gaan en wijzen we anderen de weg!

Ja hallo? Dit bedenk je toch niet?

Ik moest mijn licht dimmen zodat ik het nu kan stralen!

11-11-2019 was een memorable dag, dat was de dag dat mijn licht voor altijd weer stralen mag!

Sindsdien ben ik weer zichtbaar en niet als een knipperlicht, nee echt aan!

Zodat mensen die zich in het donker bevinden me ook echt kunnen vinden.

En ik moest mijn stem verliezen zodat ik nu mijn waarheid kan spreken!

11-11-2020 opnieuw een memorabele dag!

Dat is de dag dat iedereen voor altijd mijn stem weer horen mag!

Oh wauw!

Hoe cool!

Ik heb zoveel te vertellen!

De antwoorden moest ik eerst buiten mezelf zoeken zodat ik ze later in mezelf kon vinden en ze stonden allemaal voor me klaar!

En ze staan voor jou ook klaar!

Het zit opgeslagen in de DNA van elk menselijk wezen!

The only way is up maar the only way out is in!

Oftewel als je je wilt bevrijden uit deze mind-control-matrix dan zul je naar binnen moeten keren.

3 stappen vooruit is 3 stappen de diepte in!

Zie het als een boom hoe dieper de wortels de grond in gaan hoe hoger de boom zal rijzen. Hoe meer je zal ontwaken, hoe bewuster je zal worden, hoe meer je weer in contact komt met je essentie en hoe meer je kan connecten met de hogere dimensies.

Maar daar kom ik de volgende keer op terug.

Mocht je op dit moment “checkmate” staan en in dit ingewikkelde proces terecht zijn gekomen laat het me weten dan kan ik het meenemen in mijn verhaal.

Of stuur me een mailtje als je vragen hebt ok?

Ik zou het hoe dan ook fijn vinden als jullie me wat feedback willen geven. Ik heb zoveel te vertellen maar ik begrijp dat jullie het ook steeds even allemaal moeten verwerken.

Zouden jullie me kunnen laten weten hoe het met jullie gaat?

Wat jullie ervaren? Dan weet ik waar ik op in kan spelen.

Dat zou ik echt heel erg op prijs stellen en mochten jullie dit bericht willen delen dan vind ik dat heel lief!

Het is de bedoeling dat wij onze ware identiteit bekend gaan maken en dat we onze coming-out maken.

Oftewel dat mensen weten wie we zijn, wat we zijn en wat we komen doen!

En tot slot…

Blijf je bewust van je eigen gedachten en denk aan wat je wenst en niet aan wat je vreest!

Alles waar je je focus op legt krijgt aandacht, alles wat aandacht krijgt groeit en wordt groter en groter, leg je aandacht dus op wat je wel wilt!

Je hebt het tegenovergestelde geleerd maar zodra je in de shift komt begint er ieen nieuw spel met nieuwe spelregels.

Je hoort snel weer van me!

Veel liefde, licht, bewustzijn en magie gewenst weer!

An unstoppable lightwarrior ON mission!!

Ps) Niet vergeten hè?  Focus je op wat je wel wilt en blijf je bewust van je gedachten!

Just for Beauty

Just for being you!

The outer and inner you!

(mijn aardse deel )

Indigo Mystic

It’s an kind of magic!

Oude wijsheid in een nieuw jasje!

(mijn buitenaardse deel)