Not everyone is coming to the future, not everyone is learning from the past…
Not everyone can come into the future, not everyone that’s here is gonna last, gonna last. 

Wat gebeurt er toch allemaal, denk je misschien?

Je zit in de shit omdat je in de shift zit!

De wat?

De shift!

Er is een shift gaande, de energie is aan het verschuiven, ons bewustzijn is aan het verhogen en we worden wakker! We zijn spiritueel aan het ontwaken! Onze zielen zijn aan het ontwaken en we gaan ons weer herinneren wie we werkelijk zijn, en dat is niet de aangeleerde constructie die we altijd dachten te zijn, nee zeer zeker niet!

We gaan van een oude naar een nieuwe wereld, of je zou ook kunnen zeggen, we gaan terug naar de toekomst waar we vandaan komen. Maar dit gaat voor velen onder ons niet zonder slag of stoot. Voor mij ging dat het in ieder geval niet.

Het was me het ritje wel! Ik weet nu hoe een airhockey schijf zich voelt, een rollercoaster was er niets bij!

Herken je je in onderstaande de afgelopen jaren?

2014: Alles ging nog zijn gangetje
2015: Same shit… different day, blehhhhhh, ik wil wat anders!
2016: Groei, transformatie en ontwikkeling
2017: Magie en loslaten
2018: Groei, nieuwe wegen en wonderen
2019: Magie, ziel, lef, transformatie, transformatie en nog meer transformatie!!

 Herkenbaar?

The shift hits the fan!

We gaan ons namelijk realiseren dat we de antwoorden niet meer buiten onszelf moeten zoeken maar in onszelf en dat hebben we nooit geleerd hè?

Nope, we hebben geleerd om alle antwoorden buiten onszelf te zoeken, dat leer je eigenlijk al in de wieg als baby. Dat was het oude spel. Ik noem het, het spel van voldoening, maar onze ziel verlangt naar vervulling. Maar alles wat je buiten jezelf probeert te vinden in iets of in iemand om vervulling te ervaren daar zal je pijn in vinden!

Oftewel you have to fill up your own cup first en alle antwoorden zitten in jou!

Edwin Selij, de beste hypnotiseur van Nederland, een van mijn grootste inspiratiebronnen die al duizenden mensen geholpen heeft, zegt het zo mooi:

“We zijn allemaal in hypnose, als je de antwoorden buiten jezelf zoekt blijf je erin, vind je ze in jezelf dan kom je eruit.”

Hij brengt mensen dus niet in hypnose, hij haalt mensen uit de hypnose die ze hun probleem noemen en dat doe ik dus ook!

Een probleem is namelijk vaak een probleem omdat we erop een bepaalde manier naar kijken, als we er op een andere manier naar kijken, zien we vaak ineens de oplossing.

Je zou dus kunnen zeggen: Een probleem is een mogelijkheid in verpakking anders zou het wel een feit geheten hebben toch?

Maar er is een nieuw spel begonnen met nieuwe spelregels en als je de oude spelregels gaat spelen in het nieuwe spel kan je terechtkomen in een living hell. We zijn namelijk geprogrammeerd om te denken in tekorten en verlies en onze aandacht te schenken aan wat we niet willen.
Alles waar je je focus op legt krijgt aandacht, alles wat aandacht krijgt groeit en wordt groter en groter en zo kan je behoorlijk verstrikt raken en terecht komen in een ware mindfuck.

Maar  je bent nu hier!

Mindfuck-mindshift-mindset

Welkom in de wondere wereld der transformatie en transmutatie, inzichten en aha-momenten! #mindblowing #lifechanging #magicworldofpossibilities #outofthebox #weird world

Jij nam de rode pil dus nu kan je gaan ontdekken hoe diep het konijnenhol gaat. Of heb je The Matrix niet gezien? Heel simpel… zoek de leugen en ontdek de waarheid!

Aaaaaargh nee, geen warm water en de afwasmachine is
ook nog stuk!!

Kan het nog erger worden dan dit?!

Tuurlijk dacht het universum…
Your wish is my command!

Hebben we nou ook lekkage?!
WTF gebeurt er toch allemaal?

Dit was pas het begin! OMG!

Herkenbaar?!