Hallo lief, mooi, moedig mens!

Wat fijn! Je bent er! We hebben elkaar gevonden!

Mijn energie heeft jou uitgenodigd en jou hier gebracht, ik trek namelijk mensen aan die resoneren met mijn persoonlijke levensverhaal en met mijn zielsmissie.

Zeg eens eerljk, hoe gaat het met je? Hoe gaat het echt met je? En dan bedoel ik niet zo als in de supermarkt van eeeeey joh! hoe issie?
Nee! Hoe gaat het écht met je? Echt!

Denk je nu, och zou iemand dat maar eens aan mij vragen? En dat ik dan ook echt antwoord zou mogen geven en dat die persoon oprecht naar me zou luisteren, daar zou ik alles voor over hebben nu? Je zou heel graag even je ei kwijt willen?

Of denk je juist vraag me dat alsjeblieft niet? Niet nu! En ben je het stiekem even helemaal zat? Zatter dan zat? Zat om het zat te zijn of erger dan dat? Kan het je even allemaal gestolen worden en denk je ik begrijp er werkelijk even helemaal niks meer van, maar ik weet wel als het zo moet, dan hoeft het van mij allemaal niet meer?!

Ja?

Heb je toevallig ook laatst geschreeuwd genoeg is genoeg! Of iets in die trant? Er MOEST iets veranderen?!
Of heb je misschien zelfs een “down on your knees moment” gehad? Of misschien een stem die ineens zei, als je ze doorgaat dan gaat het mis!

Dat is heel naar en heftig! Geef alsjeblieft de moed niet op! De redding is nabij!

Misschien denk je wel wtf? Hoe weet zij dat nou?
Ik ben een zogenoemde pillar of light, oftewel het heldere lichtpuntje voor anderen als hun wereld donker wordt.

Er is een kans, een grote kans dat jij je op dit moment in het donker bevindt. Dat het donker is in jou en dat je het leven als donker ervaart, terwijl je onlangs juist misschien het licht dacht gevonden te hebben in jezelf. Misschien verlang je naar een lichtpuntje, een lichtpuntje in de duisternis, een lichtpuntje dat je hoop geeft en hoop doet leven!

En daarom ben je dus nu hier…

Aangenaam! ik ben Serena! Jouw reisleidster en gids tijdens deze online reis van het donker naar het licht, jouw persoonlijke Tom Tom…

Hoe cool is dat nou? Ik zou willen dat ik dat had gehad en dat is dus precies de reden dat ik dit doe…

Er is veel gaande in de wereld op dit moment waar jij je wel of niet bewust van bent en dan vooral in onze binnenwereld. Misschien verlang je wel naar herkenning, naar erkenning, naar inzichten. En inzichten kunnen bevrijdend zijn, ze kunnen magisch zijn, life changing! Ik spreek uit ervaring!

Ben je er klaar voor?! Er zal je veel duidelijk worden.

Ok… here we go!

Veel mensen hebben nog geen idee waar dit allemaal over gaat en het gaat gelukkig ook totaal aan ze voorbij, want het is geen pretje als je niet begrijpt wat er in hemelsnaam allemaal aan de hand is…

Andere mensen daarentegen weten van gekkigheid niet meer waar ze het zoeken moeten en hun leven lijkt op momenten te veranderen in een living hell.

En jij bent nu hier… ouch!

Voel jij je af en toe ook net een stuiter-bal? Oftewel je stuitert door het leven of je voelt je bal?
De ene dag denk je dat je de hele wereld aan kan en voel je je beter dan ooit, om vervolgens weer in een gat te donderen waar je steeds moeilijker uit lijkt te komen?

Je hebt hele, hele, hele goede dagen die helaas afgewisseld worden met hele, hele, hele slechte dagen?

Het contrast tussen het donker en het licht in jezelf lijkt steeds groter te worden en je twijfelt soms of je bipolair geworden bent? Of misschien zelfs gek, want niemand lijkt je meer te begrijpen? Maar je begrijpt jezelf ook niet meer, want het lijkt ineens alsof je twee ikken hebt gekregen? Hoe harder je vecht, hoe meer je uitgeput raakt, alsof je steeds dieper wegzakt, om over de slapeloze nachten maar te zwijgen?

Je hebt het idee dat als je zo doorgaat dat je rechtstreeks op een burn-out, identiteitscrisis of een depressie afgaat, maar de dokter staat ook voor een raadsel? Als je al een bezoekje gewaagd hebt, want de deur uitgaan is best een opgave tegenwoordig en die zegt vast weer dat je nu écht wat rustiger aan moet doen en direct komt ie met antidepressiva aan?  Maar dat is nou precies wat jij niet wilt toch? Jij wil knallen! Thriven! Maar je lichaam wil niet mee werken?

Kortom je zit sinds kort behoorlijk in de shit en je voelt je shit?

Check-check-check?!

Je kan kiezen voor het pad van liefde/vertrouwen of het pad van angst.

De lessen zijn hetzelfde alleen het pad is anders…
Het ene pad is licht en het andere pad is donker… Het is aan jou welk pad je kiest…

Alsjeblieft neem het lichte pad!