EHBS: Eerste Hulp Bij Shit

Voor iedereen die onbewust de rode pil nam of die in de shift is terecht gekomen, oftewel in een spiritueel ontwaken.

De oude spelregels spelen in het nieuwe spel wordt voor sommige mensen een living hell!

We zijn geprogrammeerd om te denken in moeilijkheden en wat we niet willen en wat we niet hebben, kunnen etc. etc. en om te denken in verleden en de toekomst.

Echter we zijn niet onze gedachten, we hebben gedachten en met die gedachten creëren we onze eigen realiteit en met die realiteit creëren we ons eigen leven, we zijn dus echt de creators van ons eigen leven.

En er is alleen nog maar hier en nu.

Nu tijdens de shift is onze gedachtenkracht, de kracht van onze gedachten dus sterker dan ooit doordat de energie aan het versnellen en het bewustzijn aan het verhogen is. We zijn aan het wakker worden uit de droom die het leven heet.

Ik noem het de “your wish is my command”.

Oftewel – U vraagt, wij draaien! ~The universe

Weten jullie nog?

Wat ik veel hoor als iemand in dit proces terecht komt is het onderstaande en wellicht herken je je daarin:

– Ik vergeet alles de laatste tijd

– Mijn hoofd is soms een zeef

– Word ik dement ofzo?

Als jij zegt dat je alles vergeet dan ga je in het hier en nu ervaren hoe het is om alles te vergeten. Of je gaat ervaren hoe het is als je hoofd soms een zeef is of hoe het is om dement te worden.

Dat is de “your wish is my command”

Geen fijne ervaringen dus!

En daarom wederom!

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, ik ram het er gewoon in bij jullie 😉

Denk aan wat je wenst! Niet aan wat je vreest!

Remember?

Alles waar je je focus op legt krijgt aandacht, alles wat aandacht krijgt groeit en wordt groter en groter en groter puntje bij paaltje zit je vast in een keiharde mindfuck.

Mocht je denken damn dat zit ik al?!

Oftewel heb je het idee alsof je als een hond achter je eigen staart aan het aanrennen bent?

Mindfuck – mindshift – mindset!

En er is alleen nog maar hier en nu!

Verleden en toekomst dat was het oude spel.

Weten jullie nog?

Je bent niet je verleden, je hebt een verleden en het mooie van het verleden is dat het voorbij is. Als je je blijft identificeren met je oude omstandigheden dan blijf je dus een slachtoffer van je verleden en je bent je kracht aan het weggeven en een stelletje bastards aan het pleasen.

Maar dit geldt ook voor de toekomst, want jij bepaalt met je eigen gedachten en overtuigingen je eigen realiteit dus je bepaalt ook zelf de uitkomst.

En natuurlijk begrijp ik dat het in deze omstandigheden ingewikkeld ligt omdat we op deze omstandigheden weinig invloed kunnen uitoefenen maar we hebben wel invloed hoe we met de huidige omstandigheden omgaan en verder bepaal je dus wel gewoon de uitkomst. Kijk maar naar mij en al die andere crazy ones. 😉

Freedom is echt een state of mind!

En anders zit je gevangen in een mentale gevangenis waarin je de slaaf bent van je eigen gedachten.

We gaan dus een nieuwe matrix bouwen in de huidige matrix!

 Zeg in plaats van bovenstaande alsjeblieft:

Ik onthou alles!

Mijn hoofd is helder en fris!

Ik ben ok!

Mijn hoofd functioneert prima!

You got me!

Misschien denk je wel oh cool! Of je denkt ok dat moet ik dus niet meer doen… check!

Dan ga je dus in het hier en nu ervaren hoe het is om het niet meer te moeten doen.

Lees: je doet het nog steeds niet want er is alleen maar nu!

Please don’t shoot the messenger! 😉

Weet je nog? Met je eigen gedachten en overtuigingen creëer je je eigen realiteit?

Ok duidelijk ik mag het niet meer zeggen! check

Ehm… dan ga je in het hier en nu ervaren hoe het is om het niet meer te mogen zeggen…

Aaaaargh! Error!

Ik zeg het niet meer! Punt!

Hahaha sorry!

Wat je ook denkt, je hebt altijd gelijk! En het brein hoort het woordje “niet” en “geen” niet. Het welbekende roze olifantje weten jullie nog?

En nee dit hebben we nooit geleerd op school omdat we dachten dat we ons denken waren maar we hebben onze gedachten maar we zijn het niet dus en dat geldt ook voor onze overtuigingen.

Been there! Done that too!

Hier ben ik zo vaak mee op mijn bek gegaan maar daarom ben ik dus zo geprogrammeerd om altijd weer opnieuw door te zetten en is in 2017 het universum voor een plan B gegaan en heb ik steeds rollen op me gegooid gekregen om hierin de oplossing te zoeken voor jullie. Echt door schade en schande wijs geworden. En heb echt heel lang vastgestaan ook maar het is me dus gelukt om me vrij te breken en dit te doorzien en nu kan ik het met jullie delen.

Moest me eerst als een idioot gedragen bij een onbekende man maar dan hebben jullie ook wel wat. Dat is weer een ander verhaal.

Iets met “the mindfuck of the century” in plaats van de nou ja vul het zelf maar in…

Hahaha sorry no matter what they take away from me they can’t take away my humor, my sarcasm and my destiny! 🎵🎶🎵

Maar het is echt als een spier die je gaat trainen want je hebt altijd het tegenovergestelde gedaan vanuit de oude programmering.

Snappen jullie dit?

Kan ik wat meer feedback krijgen lieve mensen?

Geen reactie is ook een reactie hè?

Nou ben ik een diehard ervaringsdeskundige als het gaat om de silent treatment maar dat was de “you got to learn it so I took you through it” zodat ik nu niet weer in mijn kooitje zou gaan zitten kniezen omdat het radio ruis is…

Dus bij deze..

Hoe gaat het met jullie?

Mag ook via PB!

Succes weer en hou jullie taai!

 🙏❤👽💡