Prachtige reviews van anderen die 1 op 1 met mij samen gewerkt hebben, deze consulten hebben via persoonlijk contact, what’s app, telefoon of Skype plaatsgevonden na een kennismaking…. Dit zijn eenmalige consulten geweest. Deze personen dealden met een innerlijk conflict en stonden “checkmate” en kwamen met mij in contact.

Alles is energie ūüėČ

Serena heeft me supergoed geholpen.
Ik kamp al sinds mijn jeugd met borderline en een bipolaire stoornis, ik wist helemaal niet hoe ik hier ooit vanaf kon komen, ik wou het natuurlijk wel maar kon het niet zeg maar. Het willen was niet genoeg. Gelukkig veranderde dit toen ik bij Serena op coaching kwam, ze legde me alles uit en leerde me om bewust te worden van bepaalde processen en patronen, die ik zelf dien aan te pakken. Ze heeft me ook geleerd dat het klote gevoel van de triggers die te pas en te onpas oprijzen er gewoon mag zijn zodat het getransformeerd kan worden en losgelaten. Huppakee! Weg ermee! Weer een stukje verlatingsangst los kunnen laten! Tot voor kort legde ik zelf onder elke relatie die ik op mijn pad tegenkwam bommen en blies daarmee uiteindelijk alles zelf op. Dat is zo frustrerend en helemaal als je gewoon niet ziet hoe je dit kan oplossen… eens je inzicht krijgt in hoe het werkt en de achtergrond en het werk waarvoor we uiteindelijk hier op aarde zijn gekomen heb ik eindelijk na al die jaren van doelloos rondzwerven in mijn eigen vicieuze cirkel het inzicht gekregen waar ik naar op zoek was. Dankzij Serena kan ik zelfstandig met mezelf aan de slag en blijf ik niet jaren afhankelijk van een psychiater of coach die enkel met theorietjes en holle praatjes komt. Nee Serena is ervaringsdeskundige op het vak van bipolariteit en borderline, de aandoening die coaches en psychiaters gek maakt omdat ze zelf niet weten hoe ermee om te gaan. Dit werkt echt en ik kan nu een heleboel gaan opruimen in mezelf. Ik ben Serena heel dankbaar voor deze mooie technieken en weet dat ik hier eindelijk uitkom. Het is ongelofelijk! Dit is goud! Dank je wel Serena voor je hulp!

Wauw, ik heb Serena ontmoet bij een training en daar zag ik al wat een bijzondere vrouw dit is.
Ik ben heel blij dat ik deze mooie vrouw heb ontmoet.

We merkten dat we dezelfde doelen hadden en ze heeft mij met haar tools geleerd om mijn negatieve gevoelens en emoties te omarmen, want alles is energie.

Ik ben door haar nu een heel stuk dichter bij mijn ware ik gekomen.
Door haar ervaringen, haar schatkist aan tools en hoe ze in het leven staat kan zij heel snel doorgronden waar het probleem vandaan komt en weet zij ook precies hoe ze je kan helpen met jouw innerlijke reis.

Dank je wel Serena dat je op mijn pad bent gekomen!

Ik heb Serena leren kennen als een zeer kundig en empatisch persoon, waarbij haar persoonlijke benadering van zeer grote toegevoegde waarde is. Voor het moment van de ‚Äúreading‚ÄĚ was ik me niet bewust van een aantal blokkades op mijn ‚Äúsoul‚ÄĚ. Middels een tactische en doelbewuste benadering maakte zij mij duidelijk dat er wel degelijk een blokkade is en hoe dat kan worden weggenomen middels empowerment. Door haar ben ik in gaan zien, voelen en ervaren dat zij de kracht heeft doorgegeven om van bepaalde zaken af te komen.

Ik zou oprecht aanraden om met Serena in gesprek te gaan over wat zij voor jou kan doen. Ik geloof er heilig in, dat iedereen dit 1x in zijn of haar leven moet meemaken, het is namelijk oprecht een verandering van leven. En dat is mij geschonken door Serena, waarvoor enorm veel dank!

Coach Serena legt in korte tijd haar vinger op de zwakke plek. Ze doorziet je patronen en spiegelt je meteen met de punten waar je vast loopt. Dit doet ze met kennis, ervaring en haar spirituele gave…

Confronterend? Ja! Bevrijdend? Nog meer! Ze traint je namelijk je manier van denken te veranderen. Desnoods met herhalen, herhalen, herhalen. De wet van aantrekkingskracht kende ik al… maar hoe pas je het toe? Hier heeft Serena mij mee geholpen. Dank je wel Serena!

Hi Serena, Ik wil je graag bedanken voor het consult, ik vind je een bijzonder lief en warm mens en ik denk nog dagelijks aan wat je mij hebt uitgelegd.

Ik weet dat ik het zelf doe, maar de inzichten die jij me hebt gegeven zijn zeer waardevol, ik merk verandering en ik ben ervan overtuigd dat dit komt doordat je met mij aan de gang bent gegaan. Mijn dank aan jou is groot, ik heb diepe bewondering voor jou en je bent echt supergoed bezig en daar mag je trots op zijn, je bent een topper!

Hi Serena, ik weet niet wat je hebt gedaan, maar het lijkt wel alsof er een blokkade af is. Je hebt echt heel erg je best gedaan. Het gaat eindelijk heel erg goed weer dus ik wil je super, super super bedanken!

Serena is een lieve hoogsensitieve vrouw die veel heeft meegemaakt en dat zo positief heeft omgedraaid dat ze zichzelf geheeld heeft en nu anderen die dieper dan diep zitten naar het licht begeleidt. Met haar scherpe vragen komt ze snel tot de kern en zo kom je samen tot de juiste oplossing. Geen lange dure trajecten bij haar maar korte oplosgerichte sessies. Serena is voornamelijk aan het woord, zodat je zelf niet heel goed hoeft te verwoorden wat er mis is, dat trekt zij wel uit je. In 1 woord, kort maar krachtig; een verlichte TOPPER!!

Ik raadpleegde Serena over iets waarmee ik zat te tobben. Het betrof een erg beladen onderwerp dat erg in de taboesfeer zit.  Dat geen onderwerp haar te gek is bleek uit het feit dat ze in eerste instantie mij ertoe aanzette om het probleem voor mezelf te benoemen en in heldere bewoordingen nogmaals aan haar kenbaar te maken.

De oplossing die ze mij aandroeg was zowel verrassend als eenvoudig. In grote lijnen kwam het erop neer dat er in feite niets anders aan de hand was dan dat er mij een spiegel werd voorgehouden en dat er kennelijk iets in mij beroerd werd. Het bleek een doeltreffende benadering. Dermate doeltreffend zelfs dat na enkele dagen het onderwerp niet meer in mijn gedachten voorkwam.