Inspirritatie

Alle content is ontstaan vanuit mijn eigen inspirritatie noem ik het, irritatie die me heeft geïnspireerd om niet te zeggen pijn en frustratie want ik heb hier vreselijk lang mee geworsteld maar ik heb de weg gevonden van het donker naar het licht en nu weet, ga en wijs ik anderen de weg en maak ze wegwijs.

Daarnaast word ik sinds mijn spiritueel ontwaken universeel geleid om dit te doen, alles wat ik doe en neerzet gaat op basis van telepathisch contact en last but not least door mijn hart en intuïtie te volgen, het weten dat ik weet.

Het is als een puzzel die ik aan het oplossen ben waarbij ik co-creëer met het universum en alle delen in mezelf als multidimensionaal wezen.
Dit doe ik door in te tappen op de verschillende bewustzijnsniveaus in mezelf en door interdimensionaal te reizen, ook wel tijdreizen genoemd en door het grote plaatje te zien en de dualiteit te overstijgen in mezelf en tot slot mezelf te overstijgen om vervolgens weer in actie te kunnen komen.

Elk level heeft zijn eigen devil maar als je het op een gegeven ogenblik door hebt dan is het eigenlijk als een spier die je getraind hebt en een trucje wat je telkens weer opnieuw toe kan passen.

Ownen + helen = nailen!

So above = So below
So within = So without

Met mijn beide benen op de grond verbonden met mijn magische lijntje met boven… Ik channel als het ware mijn aardse ik en mijn buitenaardse ik, ook wel mijn lagere zelf en mijn hogere zelf genoemd.  

Zo is het eXpress Shine Fly concept en Indigo Mystic ontstaan en ook mijn boek “Checkmate” wat ik aan het schrijven ben vanuit flow komt zo tot stand. 

Iedereen kan deze staat van zijn bereiken want we zijn allemaal 1!

Ik ben jou… jij bent mij… ik ben jou een paar stappen verder in dit proces en onthoud jij bent altijd een paar stappen verder in het proces dan de personen die jij de weg mag gaan wijzen!

Voel jij ook dat je het verschil kan gaan maken?

Cool!

Op deze pagina zal ik de diverse onderwerpen waarover ik het heb gehad in de reis verder uitdiepen en mijn verdere bevindingen met je delen.

Hou deze pagina dus in de gaten! 

Heb je vragen over een bepaald onderwerp zet dan hieronder je reactie neer alsjeblieft. 🙂
Thnx!

Je kan me ook volgen op Facebook daar ben ik ook actief @justforbeauty18

5 Comments

 1. auto locksmith

  I am incessantly thought about this, thanks for posting.

  Reply
 2. card key for renault megane

  Some really great info, Gladiola I detected this. I’m not spaming. I’m just saying your website is AWSOME! Thank you so much! Please vist also my website.

  Reply
  • Serena

   Thank you so much for your beautiful compliments!
   You are welcome! Is your mojo coming back?
   I am planting seeds!
   For some people it’s abracadabra for some people it’s abracadamn! 😉

   Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *