I can see clearly now the rain is gone
I can see all obstacles in my way
Gone are the dark clouds that had me blind
It’s gonna be a bright, bright, sun shiny day
Yes I can make it now the pain is gone
All of the bad feelings have disappeared
Here’s that rainbow I have been praying for
It’s gonna be a bright, bright sun shiny day

En als ik jou iets ook gun dan is het dat wel en helemaal in deze tijden!

Soooow… I am coming out!

I want the world to know! I am not afraid I was born to do this!

Hallo lief, mooi, moedig mens,

Ik hoop dat alles goed gaat met je en dat jij en je dierbaren in goede gezondheid verkeren en dat het lukt om je staande te houden in deze verwarrende tijd.

Het is lange tijd belachelijk stil geweest van mijn kant en daardoor ook vanuit Just for Beauty. Al kon ik er werkelijk helemaal niets aan doen toch mijn excuses daarvoor, er hingen nog net geen spinnenwebben, zo lang was ik weg…

Echter ik heb niet stil gezeten in tegendeel zelfs, ik kan er een boek over schrijven…

Dank je wel allemaal voor jullie geduld!

Ik heb nogal een intense tijd achter de rug een emotionele rollercoaster was er niets bij! Ik weet nu hoe een airhockey schijf zich voelt.

Mensen die mij kennen weten dat ik van eerlijkheid en duidelijkheid hou dus ik ga het maar meteen zeggen, ik weet namelijk dat er dames zijn die vol verwachting zitten te wachten op het beauty totaalconcept wat ik zou gaan lanceren maar helaas dat heeft nooit van de grond mogen komen en dat gaat ook niet meer gebeuren.

Snif snif, ja daar baal ik ook van ik was met zulke coole dingen bezig maar het universum had andere plannen voor mij en soms gebeuren er dingen in het leven waar we geen grip op hebben. In ieder geval alle lieve dames en heren die gewacht hebben en die mee zijn geweest als model om het vorige concept te realiseren, dank jullie wel!

Dit was een typisch gevalletje van overmacht en dat mag je behoorlijk letterlijk nemen…

Zowel privé als zakelijk gezien is mijn hele leven totaal geshift, zelfs mijn huwelijk heeft eraan moeten geloven! Door divine intervention zoals ze dat zo mooi noemen.

Pffff, ik ben nog steeds aan het bijkomen maar ik weet ook dat er ongelooflijk veel mensen in een gelijksoortig proces zitten en dat is ook 1 van de redenen dat het roer totaal omgegooid is.

Maar voordat ik verder ga wil ik heel graag nog iedereen bedanken die in het verleden klant is geweest bij Just for Beauty en gebruik heeft gemaakt van mijn diensten of iets heeft besteld in de webshop, zonder jullie had Just for Beauty in de oude vorm namelijk nooit kunnen bestaan!

Daar denk je als klant misschien niet zo snel over na maar dat is absoluut wel het geval voor ons als ondernemers, zonder klanten geen bedrijf! Dus bij deze echt oprecht bedankt!

Mochten onze wegen zich nu scheiden dan wens ik je alle goeds en gezondheid voor de toekomst, pas op jezelf en wie weet treffen we elkaar later weer eens!

Voor degene die nog wel lezen ik heb heel veel te vertellen zoals ik al zei ik kan er wel een boek over schrijven…

Ik heb er natuurlijk wel al een beetje wat over verteld maar het gaat nog zoveel verder dan dat…

Waar zal ik eens beginnen?

Oh ja, eerst zal ik mezelf even (opnieuw) voorstellen…

Mijn naam is Serena Posthuma en ik ben het gezicht en de stem achter Just for Beauty en de bijbehorende webshop, Indigo Mystic, de bedenker en de oprichter van het eXpress Shine Fly concept en de schrijver van het aankomende boek “Checkmate”.

De titel van mijn boek en alle nieuwe ontwikkelingen rond Just for Beauty heeft alles te maken met het bizarre proces waarin ik onlangs terecht ben gekomen en de ontdekking van het zijn van een zogenoemde “in between” ook wel een hybrid genoemd.

Een wat?!

Een hybrid!

Misschien denk je dan meteen aan een hybride auto en daar kan je het eigenlijk wel mee vergelijken, het beste van twee werelden.

Maar dat is niet van de ene op de andere dag gegaan hoor.

Hell no!

Dat was me het ritje wel!

Van een lieve bitch naar een hybrid!

Nou ja ik noem mezelf eigenlijk een hybridge want ik functioneer nu als een brug tussen de spirituele en de aardse wereld ook wel de ongeziene en de fysieke wereld genoemd.

Ik ben in 2017 onverwachts in een heel intens karmisch transformatie- en transmutatie proces terechtgekomen. Zonder iets te gebruiken overigens zoals bijvoorbeeld Ayuaska, paddo’s of whatever.

Het voelt achteraf alsof ik ergens in meegezogen ben geweest en in 2019 weer uitgespuugd werd, klaargestoomd voor mijn missie!

Er zat nog net geen strik om me heen, een emotionele rollercoaster was er niets bij, wat ik al zei ik weet nu hoe een airhockey schijf zich voelt al heb ik het dan allemaal zelf gedaan. Het was het meest bizarre, verwarrende en uitputtende avontuur van mijn leven maar aan de andere kant ook het meest speciale en vervullende.

Ik heb het overleefd maar dit was zo een typisch gevalletje “als het je niet vermoordt dan maakt het je sterker!”

En nu met mijn beide benen op de grond verbonden met mijn magische lijntje met boven noem ik het, vertaal ik een taal die we mentaal allemaal kunnen begrijpen maar nog niet allemaal kunnen of willen “horen”, ook wel de taal van de ziel genoemd.

Sommige mensen kunnen het niet “horen” omdat ze het niet willen “horen”, we hebben immers allemaal vrije wil.

Andere mensen willen het wel “horen” maar die die kunnen het nog niet “horen” en voor die mensen leg ik een vertaalslag tussen laat ik het noemen, zware kost, quotes, tegeltjeswijsheden, ook wel zweverigheid, spiriwiri-geneuzel of whoohoo gedoe genoemd naar begrijpelijke taal ook wel hapklare brokken of Jip en Janneke taal genoemd.

So above = so below

So within = so without

Ik sta als het ware met mijn ene been in de ene wereld en met mijn andere been in de andere wereld en zo help en leer ik mensen om hun kritische mind te omzeilen en zo navigeer ik ze op een snelle effectieve manier door de donkere dagen van de shift.

Sommige mensen hebben nog geen idee waar dit allemaal over gaat, dat had ik ook niet tot eind 2017 en dan gaat het ook totaal aan je voorbij maar er is een shift gaande, we gaan van een oude naar een nieuwe wereld oftewel er is een evolutie gaande.

Deze shift vindt niet alleen plaats in de wereld maar dus ook in onszelf want de energie is aan het verschuiven, ons bewustzijn is aan het verhogen en we worden wakker.

We zijn massaal spiritueel aan het ontwaken en we gaan ons weer herinneren wie we ook alweer werkelijk zijn en dat is niet de aangeleerde constructie die we altijd dachten te zijn geweest.

Nee zeer zeker niet!

Daarnaast gaan we ons realiseren dat we de antwoorden niet meer buiten onszelf moeten zoeken maar in onszelf en dat hebben we nooit geleerd hè?

Nope!

Wij hebben geleerd om het allemaal buiten onszelf te zoeken en daardoor ook te leggen, dat leren we eigenlijk al in de wieg als baby.

Maar alle antwoorden zitten in jou!

Het echte geluk, echte liefde, echte erkenning maar ook innerlijke vrede en vrijheid!

Met het Corona virus heeft de shift zijn intrede gedaan. Veel mensen zijn daardoor namelijk geconfronteerd geweest met hun eigen sterfelijkheid en hun eigen kwetsbaarheid maar bovenal met angst en dat heeft veel mensen wakker geschud.

Er is als het ware een zaadje geplant.

Ze zeggen het altijd zo mooi je tweede leven begint op het moment dat je je realiseert dat je maar 1 leven hebt.

Veel mensen zijn de afgelopen periode dan ook naar binnen gekeerd en onbewust in een transformatie proces terecht gekomen, zie het als een rups die een cocon in is gegaan, ze zijn dus wezen cocoonen tijdens de lockdown.

Dat is dus andere koek dan Netflixen, lego-en, puzzelen of in de rij van de IKEA staan uiteraard op 1,5 meter afstand.

Onlangs zijn ze uit hun cocon gekomen en ze hebben zich getransformeerd tot een prachtige, stralende maar bovenal krachtige vlinder en ze weten dat ze geboren zijn voor meer!

Ze voelen het! ze weten het!

Echter het zijn vlinders in wording alleen dat hebben ze nog niet door in hun enthousiasme…

Ze vragen zich niet meer af wat zij van het leven verlangen maar wat het leven van hun verlangt.

Ineens voelen ze dat ze het verschil kunnen gaan maken.

Uiteraard willen ze niets liever dan dit met hun netwerk delen maar al snel worden ze geconfronteerd met het feit dat we in een “doe maar normaal dan doe je al gek genoeg maatschappij” leven. Oftewel hun netwerk is hier vaak totaal niet op voorbereid en juicht deze bevindingen helemaal niet toe en daardoor voelen ze zich vaak afgewezen en onbegrepen, want het voelt wel heel goed.

Ze willen wel heel graag verbinding blijven ervaren met hun oude netwerk maar het lijkt alsof ze op een andere zender zijn komen te zitten.

Alsof ze elkaar niet meer begrijpen maar het voelt zo kloppend!

Hoe kan dat nou toch?

Als ze hun nieuwe ik leven dat klopt het gewoon! Hun energie begint te stromen, ze vergeten de tijd, ze beginnen te stralen en ze ontdekken waar hun hart van in de fik staat.

Echter ze zijn die afwijzing van onlangs ook niet vergeten en als mens doen we 2,5 x meer ons best om pijn te bestrijden dan plezier en geluk te ervaren in ons leven dus in stilte genieten ze van deze gestolen momenten maar tegelijkertijd lijden ze dus ook in stilte.

Door de eenzaamheid en de verwarring waar ze ineens mee geconfronteerd worden staat eigenlijk hun hele wereld op zijn kop.

Het spijtige is dat ze hier eigenlijk met niemand over kunnen praten want ze weten zelf eigenlijk ook nog niet zo goed wat er aan de hand is.

Velen realiseren zich dat ze eerst zichzelf verloren door iedereen te pleasen in hun leven en dan lijken ze iedereen te verliezen als ze zichzelf weer vinden en vervolgens lijken ze zichzelf weer te verliezen.

Dat is niet cool!

Been there! Done that!

Ze vinden geen aansluiting meer bij hun oude netwerk maar ze zijn nog niet in de gelegenheid geweest om een nieuw netwerk op te bouwen maar bovenal lijkt het alsof twee realiteiten in hunzelf lijnrecht tegenover elkaar komen te staan, alsof ze met elkaar in botsing komen.

Voor veel mensen is dit een heel verwarrend, eenzaam en verdrietig proces omdat ze snel op een identiteitscrisis, burnout of een depressie af lijken te gaan doordat ze snel vast komen te zitten in een innerlijke conflict lees een keihard mindfuck. Echter kunnen ze hier bij niemand mee terecht aangezien ze nog omringd zijn door mensen die nog in de oude realiteit leven.

Zie het als een vlinder en een rups, een rups kan nooit weten hoe het is om een vlinder te zijn. Als je een rups gaat vertellen dat het eigenlijk een vlinder in wording is dan zal hij je aankijken of hij water ziet branden dat komt gewoon niet binnen.

Oftewel ze kunnen het niet “horen”.

En dat is precies wat die mensen dus mee maken…

Ze begrijpen het leven niet meer, ze begrijpen de mensen niet meer, de mensen begrijpen hun niet meer maar ze begrijpen zichzelf ook niet meer.

Hun hoofd maakt overuren maar ze weten niet meer wat ze moeten denken. Daarnaast ervaren ze hoge pieken en diepe dalen en ze voelen zich net een stuiter-bal.

Ze stuiteren door het leven of ze voelen zich bal.

Het klopt!

Het klopt niet!

En toch klopt het!

En dat klopt niet!

Alles is het tegenovergestelde van wat het lijkt te zijn en niets is het tegenovergestelde van wat het lijkt te zijn.

Ze weten nog niet dat ze met hun eigen gedachten en hun eigen overtuigingen hun eigen realiteit creëren dus wat ze ook denken, ze hebben altijd gelijk!

Maar klopt het nou niet dat het klopt?

Of klopt het dat het niet klopt?

AAAAARRRRGGGHHH ERROR!

CHECKMATE!

Ze zijn vast komen te staan maar daar zijn ze nog niet altijd van bewust daar gaat helaas vaak nog wel enige tijd overheen.

Ze zijn onbewust/bewust, oftewel ze zijn zich onbewust ergens van bewust.

Maar nog veel belangrijker zodra ze spiritueel ontwaken begint er als het ware een nieuw spel met nieuwe spelregels maar veel mensen gaan het nieuwe spel spelen met de oude spelregels en dat wordt voor sommige mensen snel een living hell.

Denk aan wilskracht, affirmaties, meditaties, visualisaties en velen gaan daardoor juist rechtstreeks op een burnout, depressie of een identiteitscrisis af. Echter voor de reguliere huisarts is dit ook een raadsel want die leeft ook nog in de oude realiteit dus die zal de persoon vertellen dat ie misschien echt even rustig aan moet doen nu of wellicht anti depressiva voorschrijven als de persoon in kwestie de moed heeft gehad om een stap te zetten naar de dokter want dit ervaren is nog best wel een ding.

Sommige mensen denken oprecht dat ze gek geworden zijn en komen vast te zitten tussen de beide werelden of realiteiten in zichzelf met alle gevolgen van dien…

Ze lopen van ellende tegen de muren op en ze grijpen alles aan om deze nachtmerrie te stoppen!

Drank! Drugs! Seks! Snoepies! Koekies! Shoppen! Gamen! Chatten! whatever!

Helaas! Alles wat ze buiten zichzelf zoeken daar zullen ze pijn in vinden! Alle antwoorden zitten in hun!

The only way out is in!

Heb jij zoiets van oh mijn god?! Dit gaat over mij?!

Ik zit hier middenin?!

Voel jij dat je geboren bent voor meer?

Je voelt het? Je weet het? Misschien heb je het altijd geweten maar nu lijkt het alsof het je roept?

En ben je sindsdien in een hele verwarrende situatie terecht gekomen?

Dat zou heel goed kunnen!

Of denk je geen idee waar dit over gaat, zonde van mijn tijd?!

Dat begrijp ik ook helemaal en het is allemaal prima.

Het is net 1 tegen 100, de mensen waarmee dit resoneert blijven over.

Oftewel het is je verhaal of het is het niet!

Wat het is, is het, feit blijft dat shift happens!

Toen ik nog geen idee wat er aan de hand was en ik midden in dit proces terecht kwam was het voor mij echt een typisch gevalletje “the shift hits the fan” maar inmiddels heb ik het tij weten te keren en is “the shift a gift”.

En het is een ontzettend dankbare taak die ik heb en wellicht begrijpen jullie mijn afwezigheid nu ook beter, zowel in het echte leven als op social media. Ik zat in een activatie proces om klaargestoomd te worden voor mijn missie! En waarom het oude concept dus helaas nooit van de grond gaat komen?

Denk jij wauw wat cool! En dan auw! Daar was ik ook mee bezig en toen liep ik vast en nu weet ik het allemaal niet meer?!

Oftewel heb je het idee dat je naar een flashmob zit te kijken en denk je cool een flashmob! En dan oh fuck! Ik moet ook meedoen! Maar je hebt geen idee wat je taak is maar je weet 100% zeker dat je hier ook een rol in hebt te spelen?

Er is al veel gaande maar er gaat binnenkort nog veel meer gebeuren echter hebben veel mensen hier nog geen idee van… gelukkig zijn er ook inmiddels miljoenen mensen die hier wel van op de hoogte zijn en zij zijn ook hier om de mensheid te helpen.

Voor veel mensen is het leven op dit moment heel donker of wordt het binnenkort heel donker!

Mochten onze wegen zich nu scheiden, alle goeds gewenst voor de toekomst en mocht je iemand kennen die in dit proces lijkt te zitten, stuur dit bericht dan alsjeblieft door! Dank je wel.

Herken jij je in het verhaal?

Je bent hard nodig! Maar dat weet je zelf ook wel hè?

Denk jij ja hier zit ik midden in nu?!

Dan nodig ik je van harte uit om een kijkje te nemen op de vernieuwde website van Just for Beauty!

Het feit dat ik deze post plaats is een grote mijlpaal want om dat te kunnen bereiken heb ik me moeten ontdoen van een heleboel ellende maar bovenal van een bipolaire stoornis.

En dat is me dus gelukt!

Toen werd ik dus 3 voor de prijs van 1.

De dualiteit en eenheid in 1 lichaam!

Het zwart, het wit en het grijs!

Waarbij zwart symbool staat voor de dualiteit, wit symbool staat voor eenheid en grijs symbool staat voor de balans tussen beide werelden.

Begrijp jij het nog?

Geloof me dit was het toppunt van jezelf heruitvinden!

Me, myself and I maar dan anders! 😉

Om weer in beweging te komen heb ik moeten leren om mezelf te overstijgen want het is net als een werkgroepje waarbij er steeds eentje de boel saboteert.

Ik ben een zogenoemde polariteiten integrator en het was mijn taak om oplossingen te zoeken voor het collectief en hier de code in te kraken. Oftewel de – en de + pool in mezelf in balans te brengen, ook wel mijn mannelijke en vrouwelijke energie genoemd, zodat ik kon worden als een lamp, ik ben immers het heldere lichtpuntje voor anderen als hun wereld donker wordt en ik moest “aan”. Een lamp bestaat ook uit een – en + pool anders kan een lamp niet branden.

Haha, logisch toch? Pfff

De laatste stap was om mezelf te overstijgen zodat ik als multidimensionaal wezen weer in beweging kon komen. Iets wat we in essentie allemaal zijn!

En dat is me dus gelukt!

Eerst was ik natuurlijk druk bezig om het oude concept te lanceren. Ik heb verschillende coaches gehad, heb er een fortuin tegenaan gegooid, ik lag in ijsbaden, hakte pijlen door met mijn keel, stuiterde op “breek je vrij” events, bezocht anti-zelfsabotage weekenden, ramde plankjes door, boog betonvlechtstaal door met mijn keel maar dat was niet de bedoeling duidelijk!

Wel cool hoor!

En jullie kunnen niet zeggen dat ik niet mijn best heb gedaan voor jullie 😉

Een mooie quote:

Er is geen ego zo sterk als de wil van het universum!

Nou ja dat dus!

Dit was zo een gevalletje of je gaat zelf op die trein!

Of je wordt op die trein gekwakt!

Op die trein ga je!

Ja maar, ja maar….

Niets ja maar!

You’ve got shit to do en het is tijd!

Je hebt ervoor getekend!

En dan krijgen we dus te maken met weerstand hè?

Ik had andere plannen, hele coole plannen zowel privè als zakelijk maar…

Nou ja er was geen speld tussen te krijgen.

Om mijn coming out te kunnen maken en mijn huidige concept te kunnen lanceren moest ik eerst leren om het grote plaatje in mezelf te zien, vervolgens heb ik moeten leren om de dualiteit te overstijgen in mezelf om daarna mezelf te overstijgen!

Als een feniks herrezen uit de as!

I became who I was created to be!

Al met al heb ik niet stil gezeten de afgelopen jaren. 😉

Een andere mooie quote, ik ben gek op quotes:

Your life becomes a masterpiece when you learn to master peace!

Dat is me dus gelukt!

En nu ben ik dus een masterteacher!

Een teacher of the teachers, een wayshower, een bad ass vrijbreek coach, een moderne alchemist en ja ook nog een visagist 😉

Mensen die mij kennen weten hoe hard ik geknokt heb de afgelopen jaren om mijn certificaten te halen als visagist en hairstylist en het feit dat ik de magische woorden “it’s a wrap” nooit meer zal horen omdat ik nooit meer op de set zal staan daar heb ik het gewoon moeilijk mee gehad.

Dat was mijn oude droom zeg maar.

Heel moeilijk! Eerlijk is eerlijk!

Net als het beauty totaal concept dat was ook een droom van jaren en begrijp me niet verkeerd uiteraard ben ik heel dankbaar dat ik dit mag doen en ik doe waanzinnig coole dingen maar het blijft dubbel natuurlijk en dat is dus 1 van de hoofdredenen dat ik mijn leven heb gewijd aan het navigeren van mensen door de donkere dagen van de shift, die ook in dit verwarrende proces terecht zijn gekomen.

Herkent iemand zich hierin?

Ik hoor het heel graag, het is gewoon een heel eenzaam proces en ik weet dat er heel veel mensen zijn die nu denken, halleluja ik ben niet gek geworden!

Nee hoor!

Je zit niet in de shit! Je zit in de shift! 😉

Dus helaas lieve dames, bij Just for Beauty kan je niet meer terecht voor spray-tan-, veilig tanden bleken- wimperlift- en wax behandelingen.

Binnenkort wordt de studio wel weer geopend!

Ik ben namelijk een bruggenbouwer pur sang!

Ja je bent een hybrid of je bent het niet hè? 😉

Outer beauty = inner beauty

Inner beauty = outer beauty

Heb gelukkig een dealtje kunnen sluiten met boven daar kom ik snel op terug, ik ga nu even bijkomen ok?

Ik ben 1 van de pillars of lights die naar de aarde is gekomen om de mensheid de weg te wijzen.

En ik moest aan en weer in beweging!

Ohwwwww! Tuurlijk! Ja, nee ok! Dan snap ik het!

Dusssss….

Kortom Just for Beauty heeft haar concept totaal om moeten gooien en het staat vanaf heden helemaal in het teken van de shift!

Mochten onze wegen zich nu scheiden, wellicht weet je iemand die hier wat aan heeft?

Ik red hier echt levens mee!

Achter de schermen ben ik echt heel druk geweeest en heb inmiddels al veel mensen mogen coachen, teachen maar ook de weg gewezen.

En daarnaast heb ik al vele diehard ervaringsdeskundigen geïnspireerd om hetzelfde te doen.

Dus, dank je wel!

Mocht je je herkennen in mijn verhaal en nieuwsgierig zijn naar mijn bevindingen, coaching of teaching of ervaringen van anderen die met mij gewerkt hebben of mijn leven als hybrid wat dus niet over rozen is gegaan… dan nodig ik je van harte uit om een kijkje te nemen op de vernieuwde website van Just for Beauty!

www.justforbeauty.nl

Dat is vanaf heden een podium om mijn missie uit te dragen en een inspiratie platform geworden.

Ik draag mijn boodschap uit middels het eXpress Shine Fly concept en het boek “checkmate” wat ik nog aan het schrijven ben.

Alles is ontstaan vanuit mijn eigen inspirritatie noem ik het, irritatie die me heeft geïnspireerd om niet te zeggen pijn en frustratie want ik heb hier vreselijk lang mee geworsteld!

Maar ik heb de weg gevonden van het donker naar het licht, zowel in mezelf als in het algemeen en ik word nu universeel geleid om dit te doen!

Maar bovenal ik heb een shortcut voor jou!

I am not afraid, I was born to do this!

Veel liefde, licht, bewustzijn en magie gewenst en misschien tot ziens in de wondere wereld der transformatie en transmutatie!

Serena Posthuma

Just for beauty

Just for being you!

The outer and inner you!

Indigo Mystic

It’s a kind of magic!

Oude wijsheid in een nieuw jasje!

Achtergrond foto gemaakt door whatwolf – https://nl.freepik.com/fotos/achtergrond

Veilig en vertrouwd maar wel doodongelukkig!

I can see clearly now the rain is gone

I can see all obstacles in my way

Gone are the dark clouds that had me blind

It’s gonna be a bright, bright, sun shiny day

Yes I can make it now the pain is gone

All of the bad feelings have disappeared

Here’s that rainbow I have been praying for

It’s gonna be a bright, bright sun shiny day

En als ik jou iets ook gun dan is het dat wel en helemaal in deze tijden!

Soooow… I am coming out!

I want the world to know! I am not afraid I was born to do this!

Hallo lief, mooi, moedig mens,

Ik hoop dat alles goed gaat met je en dat jij en je dierbaren in goede gezondheid verkeren en dat het lukt om je staande te houden in deze verwarrende tijd.

Het is lange tijd belachelijk stil geweest van mijn kant en daardoor ook vanuit Just for Beauty. Al kon ik er werkelijk helemaal niets aan doen toch mijn excuses daarvoor, er hingen nog net geen spinnenwebben, zo lang was ik weg…

Echter ik heb niet stil gezeten in tegendeel zelfs, ik kan er een boek over schrijven…

Dank je wel allemaal voor jullie geduld!

Ik heb nogal een intense tijd achter de rug een emotionele rollercoaster was er niets bij! Ik weet nu hoe een airhockey schijf zich voelt.

Mensen die mij kennen weten dat ik van eerlijkheid en duidelijkheid hou dus ik ga het maar meteen zeggen, ik weet namelijk dat er dames zijn die vol verwachting zitten te wachten op het beauty totaalconcept wat ik zou gaan lanceren maar helaas dat heeft nooit van de grond mogen komen en dat gaat ook niet meer gebeuren.

Snif snif, ja daar baal ik ook van ik was met zulke coole dingen bezig maar het universum had andere plannen voor mij en soms gebeuren er dingen in het leven waar we geen grip op hebben. In ieder geval alle lieve dames en heren die gewacht hebben en die mee zijn geweest als model om het vorige concept te realiseren, dank jullie wel!

Dit was een typisch gevalletje van overmacht en dat mag je behoorlijk letterlijk nemen…

Zowel privé als zakelijk gezien is mijn hele leven totaal geshift, zelfs mijn huwelijk heeft eraan moeten geloven! Door divine intervention zoals ze dat zo mooi noemen.

Pffff, ik ben nog steeds aan het bijkomen maar ik weet ook dat er ongelooflijk veel mensen in een gelijksoortig proces zitten en dat is ook 1 van de redenen dat het roer totaal omgegooid is.

Maar voordat ik verder ga wil ik heel graag nog iedereen bedanken die in het verleden klant is geweest bij Just for Beauty en gebruik heeft gemaakt van mijn diensten of iets heeft besteld in de webshop, zonder jullie had Just for Beauty in de oude vorm namelijk nooit kunnen bestaan!

Daar denk je als klant misschien niet zo snel over na maar dat is absoluut wel het geval voor ons als ondernemers, zonder klanten geen bedrijf! Dus bij deze echt oprecht bedankt!

Mochten onze wegen zich nu scheiden dan wens ik je alle goeds en gezondheid voor de toekomst, pas op jezelf en wie weet treffen we elkaar later weer eens!

Voor degene die nog wel lezen ik heb heel veel te vertellen zoals ik al zei ik kan er wel een boek over schrijven…

Ik heb er natuurlijk wel al een beetje wat over verteld maar het gaat nog zoveel verder dan dat…

Waar zal ik eens beginnen?

Oh ja, eerst zal ik mezelf even (opnieuw) voorstellen…

Mijn naam is Serena Posthuma en ik ben het gezicht en de stem achter Just for Beauty en de bijbehorende webshop, Indigo Mystic, de bedenker en de oprichter van het eXpress Shine Fly concept en de schrijver van het aankomende boek “Checkmate”.

De titel van mijn boek en alle nieuwe ontwikkelingen rond Just for Beauty heeft alles te maken met het bizarre proces waarin ik onlangs terecht ben gekomen en de ontdekking van het zijn van een zogenoemde “in between” ook wel een hybrid genoemd.

Een wat?!

Een hybrid!

Misschien denk je dan meteen aan een hybride auto en daar kan je het eigenlijk wel mee vergelijken, het beste van twee werelden.

Maar dat is niet van de ene op de andere dag gegaan hoor.

Hell no!

Dat was me het ritje wel!

Van een lieve bitch naar een hybrid!

Nou ja ik noem mezelf eigenlijk een hybridge want ik functioneer nu als een brug tussen de spirituele en de aardse wereld ook wel de ongeziene en de fysieke wereld genoemd.

Ik ben in 2017 onverwachts in een heel intens karmisch transformatie- en transmutatie proces terechtgekomen. Zonder iets te gebruiken overigens zoals bijvoorbeeld Ayuaska, paddo’s of whatever.

Het voelt achteraf alsof ik ergens in meegezogen ben geweest en in 2019 weer uitgespuugd werd, klaargestoomd voor mijn missie!

Er zat nog net geen strik om me heen, een emotionele rollercoaster was er niets bij, wat ik al zei ik weet nu hoe een airhockey schijf zich voelt al heb ik het dan allemaal zelf gedaan. Het was het meest bizarre, verwarrende en uitputtende avontuur van mijn leven maar aan de andere kant ook het meest speciale en vervullende.

Ik heb het overleefd maar dit was zo een typisch gevalletje “als het je niet vermoordt dan maakt het je sterker!”

En nu met mijn beide benen op de grond verbonden met mijn magische lijntje met boven noem ik het, vertaal ik een taal die we mentaal allemaal kunnen begrijpen maar nog niet allemaal kunnen of willen “horen”, ook wel de taal van de ziel genoemd.

Sommige mensen kunnen het niet “horen” omdat ze het niet willen “horen”, we hebben immers allemaal vrije wil.

Andere mensen willen het wel “horen” maar die die kunnen het nog niet “horen” en voor die mensen leg ik een vertaalslag tussen laat ik het noemen, zware kost, quotes, tegeltjeswijsheden, ook wel zweverigheid, spiriwiri-geneuzel of whoohoo gedoe genoemd naar begrijpelijke taal ook wel hapklare brokken of Jip en Janneke taal genoemd.

So above = so below

So within = so without

Ik sta als het ware met mijn ene been in de ene wereld en met mijn andere been in de andere wereld en zo help en leer ik mensen om hun kritische mind te omzeilen en zo navigeer ik ze op een snelle effectieve manier door de donkere dagen van de shift.

Sommige mensen hebben nog geen idee waar dit allemaal over gaat, dat had ik ook niet tot eind 2017 en dan gaat het ook totaal aan je voorbij maar er is een shift gaande, we gaan van een oude naar een nieuwe wereld oftewel er is een evolutie gaande.

Deze shift vindt niet alleen plaats in de wereld maar dus ook in onszelf want de energie is aan het verschuiven, ons bewustzijn is aan het verhogen en we worden wakker.

We zijn massaal spiritueel aan het ontwaken en we gaan ons weer herinneren wie we ook alweer werkelijk zijn en dat is niet de aangeleerde constructie die we altijd dachten te zijn geweest.

Nee zeer zeker niet!

Daarnaast gaan we ons realiseren dat we de antwoorden niet meer buiten onszelf moeten zoeken maar in onszelf en dat hebben we nooit geleerd hè?

Nope!

Wij hebben geleerd om het allemaal buiten onszelf te zoeken en daardoor ook te leggen, dat leren we eigenlijk al in de wieg als baby.

Maar alle antwoorden zitten in jou!

Het echte geluk, echte liefde, echte erkenning maar ook innerlijke vrede en vrijheid!

Met het Corona virus heeft de shift zijn intrede gedaan. Veel mensen zijn daardoor namelijk geconfronteerd geweest met hun eigen sterfelijkheid en hun eigen kwetsbaarheid maar bovenal met angst en dat heeft veel mensen wakker geschud.

Er is als het ware een zaadje geplant.

Ze zeggen het altijd zo mooi je tweede leven begint op het moment dat je je realiseert dat je maar 1 leven hebt.

Veel mensen zijn de afgelopen periode dan ook naar binnen gekeerd en onbewust in een transformatie proces terecht gekomen, zie het als een rups die een cocon in is gegaan, ze zijn dus wezen cocoonen tijdens de lockdown.

Dat is dus andere koek dan Netflixen, lego-en, puzzelen of in de rij van de IKEA staan uiteraard op 1,5 meter afstand.

Onlangs zijn ze uit hun cocon gekomen en ze hebben zich getransformeerd tot een prachtige, stralende maar bovenal krachtige vlinder en ze weten dat ze geboren zijn voor meer!

Ze voelen het! ze weten het!

Echter het zijn vlinders in wording alleen dat hebben ze nog niet door in hun enthousiasme…

Ze vragen zich niet meer af wat zij van het leven verlangen maar wat het leven van hun verlangt.

Ineens voelen ze dat ze het verschil kunnen gaan maken.

Uiteraard willen ze niets liever dan dit met hun netwerk delen maar al snel worden ze geconfronteerd met het feit dat we in een “doe maar normaal dan doe je al gek genoeg maatschappij” leven. Oftewel hun netwerk is hier vaak totaal niet op voorbereid en juicht deze bevindingen helemaal niet toe en daardoor voelen ze zich vaak afgewezen en onbegrepen, want het voelt wel heel goed.

Ze willen wel heel graag verbinding blijven ervaren met hun oude netwerk maar het lijkt alsof ze op een andere zender zijn komen te zitten.

Alsof ze elkaar niet meer begrijpen maar het voelt zo kloppend!

Hoe kan dat nou toch?

Als ze hun nieuwe ik leven dat klopt het gewoon! Hun energie begint te stromen, ze vergeten de tijd, ze beginnen te stralen en ze ontdekken waar hun hart van in de fik staat.

Echter ze zijn die afwijzing van onlangs ook niet vergeten en als mens doen we 2,5 x meer ons best om pijn te bestrijden dan plezier en geluk te ervaren in ons leven dus in stilte genieten ze van deze gestolen momenten maar tegelijkertijd lijden ze dus ook in stilte.

Door de eenzaamheid en de verwarring waar ze ineens mee geconfronteerd worden staat eigenlijk hun hele wereld op zijn kop.

Het spijtige is dat ze hier eigenlijk met niemand over kunnen praten want ze weten zelf eigenlijk ook nog niet zo goed wat er aan de hand is.

Velen realiseren zich dat ze eerst zichzelf verloren door iedereen te pleasen in hun leven en dan lijken ze iedereen te verliezen als ze zichzelf weer vinden en vervolgens lijken ze zichzelf weer te verliezen.

Dat is niet cool!

Been there! Done that!

Ze vinden geen aansluiting meer bij hun oude netwerk maar ze zijn nog niet in de gelegenheid geweest om een nieuw netwerk op te bouwen maar bovenal lijkt het alsof twee realiteiten in hunzelf lijnrecht tegenover elkaar komen te staan, alsof ze met elkaar in botsing komen.

Voor veel mensen is dit een heel verwarrend, eenzaam en verdrietig proces omdat ze snel op een identiteitscrisis, burnout of een depressie af lijken te gaan doordat ze snel vast komen te zitten in een innerlijke conflict lees een keihard mindfuck. Echter kunnen ze hier bij niemand mee terecht aangezien ze nog omringd zijn door mensen die nog in de oude realiteit leven.

Zie het als een vlinder en een rups, een rups kan nooit weten hoe het is om een vlinder te zijn. Als je een rups gaat vertellen dat het eigenlijk een vlinder in wording is dan zal hij je aankijken of hij water ziet branden dat komt gewoon niet binnen.

Oftewel ze kunnen het niet “horen”.

En dat is precies wat die mensen dus mee maken…

Ze begrijpen het leven niet meer, ze begrijpen de mensen niet meer, de mensen begrijpen hun niet meer maar ze begrijpen zichzelf ook niet meer.

Hun hoofd maakt overuren maar ze weten niet meer wat ze moeten denken. Daarnaast ervaren ze hoge pieken en diepe dalen en ze voelen zich net een stuiter-bal.

Ze stuiteren door het leven of ze voelen zich bal.

Het klopt!

Het klopt niet!

En toch klopt het!

En dat klopt niet!

Alles is het tegenovergestelde van wat het lijkt te zijn en niets is het tegenovergestelde van wat het lijkt te zijn.

Ze weten nog niet dat ze met hun eigen gedachten en hun eigen overtuigingen hun eigen realiteit creëren dus wat ze ook denken, ze hebben altijd gelijk!

Maar klopt het nou niet dat het klopt?

Of klopt het dat het niet klopt?

AAAAARRRRGGGHHH ERROR!

CHECKMATE!

Ze zijn vast komen te staan maar daar zijn ze nog niet altijd van bewust daar gaat helaas vaak nog wel enige tijd overheen.

Ze zijn onbewust/bewust, oftewel ze zijn zich onbewust ergens van bewust.

Maar nog veel belangrijker zodra ze spiritueel ontwaken begint er als het ware een nieuw spel met nieuwe spelregels maar veel mensen gaan het nieuwe spel spelen met de oude spelregels en dat wordt voor sommige mensen snel een living hell.

Denk aan wilskracht, affirmaties, meditaties, visualisaties en velen gaan daardoor juist rechtstreeks op een burnout, depressie of een identiteitscrisis af. Echter voor de reguliere huisarts is dit ook een raadsel want die leeft ook nog in de oude realiteit dus die zal de persoon vertellen dat ie misschien echt even rustig aan moet doen nu of wellicht anti depressiva voorschrijven als de persoon in kwestie de moed heeft gehad om een stap te zetten naar de dokter want dit ervaren is nog best wel een ding.

Sommige mensen denken oprecht dat ze gek geworden zijn en komen vast te zitten tussen de beide werelden of realiteiten in zichzelf met alle gevolgen van dien…

Ze lopen van ellende tegen de muren op en ze grijpen alles aan om deze nachtmerrie te stoppen!

Drank! Drugs! Seks! Snoepies! Koekies! Shoppen! Gamen! Chatten! whatever!

Helaas! Alles wat ze buiten zichzelf zoeken daar zullen ze pijn in vinden! Alle antwoorden zitten in hun!

The only way out is in!

Heb jij zoiets van oh mijn god?! Dit gaat over mij?!

Ik zit hier middenin?!

Voel jij dat je geboren bent voor meer?

Je voelt het? Je weet het? Misschien heb je het altijd geweten maar nu lijkt het alsof het je roept?

En ben je sindsdien in een hele verwarrende situatie terecht gekomen?

Dat zou heel goed kunnen!

Of denk je geen idee waar dit over gaat, zonde van mijn tijd?!

Dat begrijp ik ook helemaal en het is allemaal prima.

Het is net 1 tegen 100, de mensen waarmee dit resoneert blijven over.

Oftewel het is je verhaal of het is het niet!

Wat het is, is het, feit blijft dat shift happens!

Toen ik nog geen idee wat er aan de hand was en ik midden in dit proces terecht kwam was het voor mij echt een typisch gevalletje “the shift hits the fan” maar inmiddels heb ik het tij weten te keren en is “the shift a gift”.

En het is een ontzettend dankbare taak die ik heb en wellicht begrijpen jullie mijn afwezigheid nu ook beter, zowel in het echte leven als op social media. Ik zat in een activatie proces om klaargestoomd te worden voor mijn missie! En waarom het oude concept dus helaas nooit van de grond gaat komen?

Denk jij wauw wat cool! En dan auw! Daar was ik ook mee bezig en toen liep ik vast en nu weet ik het allemaal niet meer?!

Oftewel heb je het idee dat je naar een flashmob zit te kijken en denk je cool een flashmob! En dan oh fuck! Ik moet ook meedoen! Maar je hebt geen idee wat je taak is maar je weet 100% zeker dat je hier ook een rol in hebt te spelen?

Er is al veel gaande maar er gaat binnenkort nog veel meer gebeuren echter hebben veel mensen hier nog geen idee van… gelukkig zijn er ook inmiddels miljoenen mensen die hier wel van op de hoogte zijn en zij zijn ook hier om de mensheid te helpen.

Voor veel mensen is het leven op dit moment heel donker of wordt het binnenkort heel donker!

Mochten onze wegen zich nu scheiden, alle goeds gewenst voor de toekomst en mocht je iemand kennen die in dit proces lijkt te zitten, stuur dit bericht dan alsjeblieft door! Dank je wel.

Herken jij je in het verhaal?

Je bent hard nodig! Maar dat weet je zelf ook wel hè?

Denk jij ja hier zit ik midden in nu?!

Dan nodig ik je van harte uit om een kijkje te nemen op de vernieuwde website van Just for Beauty!

Het feit dat ik deze post plaats is een grote mijlpaal want om dat te kunnen bereiken heb ik me moeten ontdoen van een heleboel ellende maar bovenal van een bipolaire stoornis.

En dat is me dus gelukt!

Toen werd ik dus 3 voor de prijs van 1.

De dualiteit en eenheid in 1 lichaam!

Het zwart, het wit en het grijs!

Waarbij zwart symbool staat voor de dualiteit, wit symbool staat voor eenheid en grijs symbool staat voor de balans tussen beide werelden.

Begrijp jij het nog?

Geloof me dit was het toppunt van jezelf heruitvinden!

Me, myself and I maar dan anders! 😉

Om weer in beweging te komen heb ik moeten leren om mezelf te overstijgen want het is net als een werkgroepje waarbij er steeds eentje de boel saboteert.

Ik ben een zogenoemde polariteiten integrator en het was mijn taak om oplossingen te zoeken voor het collectief en hier de code in te kraken. Oftewel de – en de + pool in mezelf in balans te brengen, ook wel mijn mannelijke en vrouwelijke energie genoemd, zodat ik kon worden als een lamp, ik ben immers het heldere lichtpuntje voor anderen als hun wereld donker wordt en ik moest “aan”. Een lamp bestaat ook uit een – en + pool anders kan een lamp niet branden.

Haha, logisch toch? Pfff

De laatste stap was om mezelf te overstijgen zodat ik als multidimensionaal wezen weer in beweging kon komen. Iets wat we in essentie allemaal zijn!

En dat is me dus gelukt!

Eerst was ik natuurlijk druk bezig om het oude concept te lanceren. Ik heb verschillende coaches gehad, heb er een fortuin tegenaan gegooid, ik lag in ijsbaden, hakte pijlen door met mijn keel, stuiterde op “breek je vrij” events, bezocht anti-zelfsabotage weekenden, ramde plankjes door, boog betonvlechtstaal door met mijn keel maar dat was niet de bedoeling duidelijk!

Wel cool hoor!

En jullie kunnen niet zeggen dat ik niet mijn best heb gedaan voor jullie 😉

Een mooie quote:

Er is geen ego zo sterk als de wil van het universum!

Nou ja dat dus!

Dit was zo een gevalletje of je gaat zelf op die trein!

Of je wordt op die trein gekwakt!

Op die trein ga je!

Ja maar, ja maar….

Niets ja maar!

You’ve got shit to do en het is tijd!

Je hebt ervoor getekend!

En dan krijgen we dus te maken met weerstand hè?

Ik had andere plannen, hele coole plannen zowel privè als zakelijk maar…

Nou ja er was geen speld tussen te krijgen.

Om mijn coming out te kunnen maken en mijn huidige concept te kunnen lanceren moest ik eerst leren om het grote plaatje in mezelf te zien, vervolgens heb ik moeten leren om de dualiteit te overstijgen in mezelf om daarna mezelf te overstijgen!

Als een feniks herrezen uit de as!

I became who I was created to be!

Al met al heb ik niet stil gezeten de afgelopen jaren. 😉

Een andere mooie quote, ik ben gek op quotes:

Your life becomes a masterpiece when you learn to master peace!

Dat is me dus gelukt!

En nu ben ik dus een masterteacher!

Een teacher of the teachers, een wayshower, een bad ass vrijbreek coach, een moderne alchemist en ja ook nog een visagist 😉

Mensen die mij kennen weten hoe hard ik geknokt heb de afgelopen jaren om mijn certificaten te halen als visagist en hairstylist en het feit dat ik de magische woorden “it’s a wrap” nooit meer zal horen omdat ik nooit meer op de set zal staan daar heb ik het gewoon moeilijk mee gehad.

Dat was mijn oude droom zeg maar.

Heel moeilijk! Eerlijk is eerlijk!

Net als het beauty totaal concept dat was ook een droom van jaren en begrijp me niet verkeerd uiteraard ben ik heel dankbaar dat ik dit mag doen en ik doe waanzinnig coole dingen maar het blijft dubbel natuurlijk en dat is dus 1 van de hoofdredenen dat ik mijn leven heb gewijd aan het navigeren van mensen door de donkere dagen van de shift, die ook in dit verwarrende proces terecht zijn gekomen.

Herkent iemand zich hierin?

Ik hoor het heel graag, het is gewoon een heel eenzaam proces en ik weet dat er heel veel mensen zijn die nu denken, halleluja ik ben niet gek geworden!

Nee hoor!

Je zit niet in de shit! Je zit in de shift! 😉

Dus helaas lieve dames, bij Just for Beauty kan je niet meer terecht voor spray-tan-, veilig tanden bleken- wimperlift- en wax behandelingen.

Binnenkort wordt de studio wel weer geopend!

Ik ben namelijk een bruggenbouwer pur sang!

Ja je bent een hybrid of je bent het niet hè? 😉

Outer beauty = inner beauty

Inner beauty = outer beauty

Heb gelukkig een dealtje kunnen sluiten met boven daar kom ik snel op terug, ik ga nu even bijkomen ok?

Ik ben 1 van de pillars of lights die naar de aarde is gekomen om de mensheid de weg te wijzen.

En ik moest aan en weer in beweging!

Ohwwwww! Tuurlijk! Ja, nee ok! Dan snap ik het!

Dusssss….

Kortom Just for Beauty heeft haar concept totaal om moeten gooien en het staat vanaf heden helemaal in het teken van de shift!

Mochten onze wegen zich nu scheiden, wellicht weet je iemand die hier wat aan heeft?

Ik red hier echt levens mee!

Achter de schermen ben ik echt heel druk geweeest en heb inmiddels al veel mensen mogen coachen, teachen maar ook de weg gewezen.

En daarnaast heb ik al vele diehard ervaringsdeskundigen geïnspireerd om hetzelfde te doen.

Dus, dank je wel!

Mocht je je herkennen in mijn verhaal en nieuwsgierig zijn naar mijn bevindingen, coaching of teaching of ervaringen van anderen die met mij gewerkt hebben of mijn leven als hybrid wat dus niet over rozen is gegaan… dan nodig ik je van harte uit om een kijkje te nemen op de vernieuwde website van Just for Beauty!

www.justforbeauty.nl

Dat is vanaf heden een podium om mijn missie uit te dragen en een inspiratie platform geworden.

Ik draag mijn boodschap uit middels het eXpress Shine Fly concept en het boek “checkmate” wat ik nog aan het schrijven ben.

Alles is ontstaan vanuit mijn eigen inspirritatie noem ik het, irritatie die me heeft geïnspireerd om niet te zeggen pijn en frustratie want ik heb hier vreselijk lang mee geworsteld!

Maar ik heb de weg gevonden van het donker naar het licht, zowel in mezelf als in het algemeen en ik word nu universeel geleid om dit te doen!

Maar bovenal ik heb een shortcut voor jou!

I am not afraid, I was born to do this!

Veel liefde, licht, bewustzijn en magie gewenst en misschien tot ziens in de wondere wereld der transformatie en transmutatie!

Serena Posthuma

Just for beauty

Just for being you!

The outer and inner you!

Indigo Mystic

It’s a kind of magic!

Oude wijsheid in een nieuw jasje!

Achtergrond foto gemaakt door whatwolf – https://nl.freepik.com/fotos/achtergrond