Het hele leven bestaat uit trucjes je moet ze alleen even weten!

ZOOMEN = ZIEN!
ZIEN = GOUD!

I can see clearly now the rain is gone
I can see all obstacles in my way
Gone are the dark clouds that had me blind
It’s gonna be a bright, bright, sun shiny day

Yes I can make it now the pain is gone
All of the bad feelings have disappeared
Here’s that rainbow I have been praying for
It’s gonna be a bright, bright sun shiny day

En als ik je iets gun dan is dat het wel en helemaal in deze tijden!

Hallo lief, mooi moedig mens!
Wat fijn je bent er! We hebben elkaar gevonden!

Mijn vibe attracts my tribe en of jij een onderdeel bent van mijn tribe dat zullen we snel ontdekken!

Als dat het geval is dan zou dat weleens een vreemde gewaarwording kunnen zijn voor je aangezien de mensen die ik aantrek vaak resoneren met mijn persoonlijke levensverhaal en/of mijn zielsmissie. Wees dus niet verbaasd als je het gevoel hebt alsof ik je ken en dat je met jezelf zit te kletsen. 

We zullen het snel zien!

Als dat het geval is dan zou dat weleens een vreemde gewaarwording kunnen zijn voor je aangezien de mensen die ik aantrek zich altijd het zwarte schaap hebben gevoeld van de maatschappij dus wellicht altijd het tegenovergestelde hebben ervaren in hun leven. Wees dus niet verbaasd als je het gevoel hebt alsof ik je ken of dat ik je wel heel goed lijk te begrijpen en dat het lijkt alsof je met jezelf zit te babbelen. 

En heb je je ooit echt serieus genomen gevoeld?

Hoe kan het nog beter worden dan dit?
Wat is er nog meer mogelijk?

We zullen het snel zien!

Voor nu, van harte welkom in de wondere wereld der transformatie en transmutatie!

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Serena Posthuma en ik ben het gezicht en de stem achter Just for Beauty en de bijbehorende webshop,
Indigo Mystic, de bedenker en de oprichter van het eXpress-Shine-Fly concept en de schrijver van het aankomende boek “Checkmate”.

De titel van mijn boek heeft alles te maken met het zijn van een ik noem het een “in between” ook wel een hybrid genoemd.

Het beste van verschillende werelden dus.

Van een lieve bitch naar een hybrid, dat was me het ritje wel, nou ja ik noem mezelf eigenlijk een hybridge want ik functioneer nu als een brug tussen de spirituele en de aardse wereld ook wel de ongeziene en de fysieke wereld genoemd.

Ik ben in 2017 onverwachts in een heel intens karmisch transformatie- en transmutatie proces terechtgekomen. Zonder iets te gebruiken overigens zoals bijvoorbeeld Ayuaska. Ik heb het overleefd maar dit was zo een typisch gevalletje “als het je niet vermoordt dan maakt het je sterker!” Het voelt achteraf alsof ik ergens in meegezogen ben en in 2019 weer uitgespuugd werd, klaargestoomd voor mijn missie! Er zat nog net geen strik om me heen, een emotionele rollercoaster was er niets bij, ik weet nu hoe een airhockey schijf zich voelt al heb ik het dan allemaal zelf gedaan.

Het was het meest bizarre, verwarrende en uitputtende avontuur van mijn leven maar aan de andere kant ook het meest speciale en vervullende. 

Met mijn beide benen op de grond verbonden met mijn magische lijntje met boven noem ik het, vertaal ik nu een taal die we mentaal allemaal kunnen begrijpen maar nog niet allemaal kunnen of willen horen, ook wel de taal van de ziel genoemd.

Sommige mensen kunnen het niet horen omdat ze het niet willen horen, we hebben immers allemaal vrije wil.

Andere mensen willen het wel horen maar die kunnen het nog niet horen en voor die mensen leg ik een vertaalslag tussen laat ik het noemen, zware kost, quotes, tegeltjeswijsheden, ook wel zweverigheid, spiriwiri-geneuzel of whoohoo gedoe genoemd naar begrijpelijke taal ook wel hapklare brokken of Jip en Janneke taal genoemd.

Op deze manier leer en help ik mensen om hun kritische mind te omzeilen en zo navigeer ik ze op een snelle effectieve manier door de donkere dagen van de shift.

Er is namelijk een shift gaande, we gaan van een oude naar een nieuwe wereld oftewel er is een evolutie gaande.

Deze shift vindt niet alleen maar plaats in de wereld maar dus ook in onszelf want de energie is aan het verschuiven, ons bewustzijn is aan het verhogen en we worden wakker. We zijn massaal spiritueel aan het ontwaken en we gaan ons weer herinneren wie we ook alweer werkelijk zijn en dat is niet de aangeleerde constructie die we altijd dachten te zijn geweest.

Nee zeer zeker niet!

Daarnaast gaan we ons herinneren dat we de antwoorden niet meer buiten onszelf moeten zoeken maar in onszelf en dat hebben we nooit geleerd.

Nope!

Wij hebben geleerd om het allemaal buiten onszelf te zoeken en daardoor ook te leggen, dat leren we eigenlijk al in de wieg als baby.

Maar alle antwoorden zitten in jou!

Het echte geluk, echte liefde, echte erkenning maar ook innerlijke vrede en vrijheid!

Met het Corona virus heeft de shift zijn intrede gedaan en veel mensen zijn daardoor geconfronteerd geweest met hun eigen sterfelijkheid en hun eigen kwetsbaarheid maar bovenal met angst en dat heeft veel mensen wakker geschud. 

Er is als het ware een zaadje geplant.

Veel mensen zijn de afgelopen periode naar binnen gekeerd en onbewust in een transformatie proces gekomen, zie het als een rups die een cocon in is gegaan, ze zijn dus wezen cocoonen tijdens de lockdown. Dat is dus andere koek dan Netflixen, lego-en, puzzelen of in de rij van de IKEA staan uiteraard op 1,5 meter afstand.

Onlangs zijn ze uit hun cocon gekomen en ze hebben zich getransformeerd tot een prachtige, stralende maar bovenal krachtige vlinder en ze weten dat ze geboren zijn voor meer, ze voelen het, ze weten het!

Ze vragen zich niet meer af wat zij van het leven verlangen maar wat het leven van hun verlangt.

Ineens bruisen ze van de energie en ze staan te trappelen om hun ideeën uit te werken en uiteraard willen ze niets liever dan dit met hun netwerk delen.
Echter krijgen ze snel de deksel op hun neus want ze worden geconfronteerd met het feit dat we in een “doe maar normaal dan doe je al gek genoeg maatschappij” leven. Oftewel hun netwerk is hier vaak niet op voorbereid en juicht deze bevindingen helemaal niet toe en daardoor voelen ze zich vaak afgewezen en onbegrepen, want het voelt wel heel goed.

Toch willen ze wel heel graag verbinding blijven ervaren maar het lijkt alsof ze op een andere zender zijn komen te zitten.

Alsof ze elkaar niet meer begrijpen maar het voelt zo kloppend!

Hoe kan dat nou toch?

Als ze hun nieuwe ik leven dat klopt het gewoon!
Hun energie begint te stromen, ze vergeten de tijd, ze beginnen te stralen en ze ontdekken waar hun hart van in de fik staat.

Echter ze zijn die afwijzing van onlangs ook niet vergeten en als mens doen we 2,5 x meer ons best om pijn te bestrijden dan plezier en geluk te ervaren in ons leven dus in stilte genieten ze van deze gestolen momenten maar tegelijkertijd lijden ze dus ook in stilte door de eenzaamheid en de verwarring waar ze ineens mee geconfronteerd worden. Het spijtige is dat ze hier eigenlijk met niemand over kunnen praten want ze weten zelf eigenlijk ook nog niet zo goed wat er aan de hand is.

Velen realiseren zich dat ze eerst zichzelf verloren door iedereen te pleasen in hun leven en dan lijken ze iedereen te verliezen als ze zichzelf weer vinden en vervolgens lijken ze zichzelf weer te verliezen. Ze vinden geen aansluiting meer bij hun oude netwerk maar ze zijn nog niet in de gelegenheid geweest om een nieuw netwerk op te bouwen maar bovenal lijkt het alsof twee realiteiten in hunzelf lijnrecht tegenover elkaar komen te staan, alsof ze met elkaar in botsing komen.  

Zou jij het nog begrijpen? 

Voor veel mensen is dit een heel verwarrend, eenzaam en verdrietig proces omdat ze snel op een identiteitscrisis, burnout of een depressie af lijken te gaan doordat ze snel vast komen te zitten in een innerlijke conflict lees een keihard mindfuck. Echter kunnen ze hier bij niemand mee terecht aangezien ze nog omringd zijn door mensen die nog in de oude realiteit leven.

Zie het als een vlinder en een rups, een rups kan nooit weten hoe het is om een vlinder te zijn. Als je een rups gaat vertellen dat het eigenlijk een vlinder in wording is dan zal hij je aankijken alsof ie water ziet branden want dat komt gewoon niet binnen bij hem.

Oftewel ze kunnen het niet horen.

En dat is precies wat die mensen dus mee maken… de mensen met wie ze het delen kunnen het nog niet horen.

Ze zijn onbewust onbewust.

Oftewel ze zijn onbewust zich ergens niet van bewust en hebben dus werkelijk geen idee waar de ander het toch allemaal over heeft.

Hoe pijnlijk is dat nou toch voor die ander die zo gelukkig was met zijn ontdekte staat en nieuw of verworven identiteit? 

Heel pijnlijk!

Ze begrijpen het leven niet meer, ze begrijpen de mensen niet meer, de mensen begrijpen hun niet meer maar ze begrijpen zichzelf ook niet meer.
Hun hoofd maakt overuren maar ze weten niet meer wat ze moeten denken.
Daarnaast ervaren ze hoge pieken en diepe dalen, ze voelen zich net een stuiter-bal, ze stuiteren door het leven of ze voelen zich bal.

Het klopt! Het klopt niet! En toch klopt het! En dat klopt niet!

Alles is het tegenovergestelde van wat het lijkt te zijn en niets is het tegenovergestelde van wat het lijkt te zijn.

Wat ze ook denken, ze hebben altijd gelijk!

Maar klopt het nou niet dat het klopt?
Of klopt het dat het niet klopt?

AAAAARRRRGGGHHH ERROR!

CHECKMATE!

Ze zijn vast komen te staan maar daar zijn ze nog niet altijd van bewust daar gaat helaas vaak nog wel enige tijd overheen.

Zij zijn onbewust bewust, oftewel ze zijn zich onbewust ergens van bewust.

Maar er is nog iets wat nog veel belangrijker is en dat is dat als ze spiritueel ontwaken dat er dan eigenlijk een nieuw spel begint met nieuwe spelregels en dat als ze de oude spelregels gaan spelen in het nieuwe spel dat dat voor sommige een living hell wordt. 

Velen gaan daardoor juist rechtstreeks op een burnout, depressie of een identiteitscrisis af echter voor de reguliere huisarts is dit ook een raadsel want die leeft ook nog in de oude realiteit dus die zal de persoon vertellen dat ie misschien echt even rustig aan moet doen nu of wellicht anti depressiva voorschrijven als ie de moed heeft gehad om een stap te zetten naar de dokter want dit ervaren is nog best wel een ding maar om er dan ook nog mee naar buiten te komen dat is weer een heel ander verhaal.

Sommige mensen denken oprecht dat ze gek geworden zijn of aan een mentale stoornis lijden want ze komen vast te zitten tussen de beide werelden of realiteiten in zichzelf met alle gevolgen van dien… 

Heb jij zoiets van oh mijn god?! Dit gaat over mij?!

Ik zit hier middenin!

Voel jij dat je geboren bent voor meer?

Je voelt het?!

Je weet het?!

Misschien heb je het altijd geweten maar nu lijkt het alsof het je roept?

En ben je sindsdien in een hele verwarrende situatie terecht gekomen?

Dat zou heel goed kunnen!

Of denk je geen idee waar dit over gaat, zonde van mijn tijd?!

Dat begrijp ik ook helemaal en het is allemaal prima.

Het is net 1 tegen 100, de mensen waarmee dit resoneert blijven over.

Oftewel het is je verhaal of het is het niet!

Wat het is, is het,  feit blijft dat shift happens!

Toen ik nog geen idee wat er aan de hand was en ik midden in dit proces terecht kwam was het voor mij echt een typisch gevalletje “the shift hits the fan” maar inmiddels heb ik het tij weten te keren en is “the shift a gift”.

Inmiddels ben ik klaargestoomd voor mijn missie!

Denk jij wauw wat cool! En dan auw! Daar was ik ook mee bezig en toen liep ik vast en nu weet ik het allemaal niet meer?

Oftewel heb je het idee dat je naar een flashmob zit te kijken en denk je cool een flashmob! En dan oh fuck! Ik moet ook meedoen! Maar je hebt geen idee wat je taak is maar je weet 100% zeker dat je hier ook een rol in hebt te spelen?

Er is al veel gaande maar er gaat binnenkort nog veel meer gebeuren echter hebben veel mensen hier nog geen idee van… gelukkig zijn er ook inmiddels miljoenen mensen die hier wel van op de hoogte zijn en zij zijn ook hier om de mensheid te helpen.

Voor veel mensen is het leven op dit moment heel donker of wordt het binnenkort heel donker!

Herken jij je in het verhaal?

Je bent hard nodig! Maar dat weet je zelf ook wel hè?

Denk jij ja hier zit ik midden in nu?!

Ik zat in een activatie proces om klaargestoomd te worden voor mijn missie!

Om dit te kunnen bereiken heb ik me moeten ontdoen van een heleboel ellende maar bovenal van een bipolaire stoornis!

En dat is me dus gelukt!

Toen werd ik dus 3 voor de prijs van 1.

De dualiteit en eenheid in 1 lichaam!

Het zwart, het wit en het grijs!

Om weer in beweging te komen heb ik moeten leren om mezelf te overstijgen want het is net als een werkgroepje waarbij er steeds eentje de boel saboteert.

Me, myself and I maar dan anders dus!

Ik ben een zogenoemde polariteiten integrator en het was mijn taak om oplossingen te zoeken voor het collectief en hier de code in te kraken.

Oftewel de – en de + pool in mezelf in balans te brengen, ook wel mijn mannelijke en vrouwelijke energie zodat ik kon worden als een lamp, ik ben immers het heldere lichtpuntje voor anderen als hun wereld donker wordt en ik moest “aan”. En een lamp bestaat ook uit een – en + pool anders kan een lamp niet branden!

De laatste stap was om mezelf te overstijgen zodat ik als multidimensionaal wezen weer in beweging kon komen. Iets wat we in essentie allemaal zijn!

Maar het is me gelukt!

Ik lag in ijsbaden, hakte pijlen door met mijn keel, plankjes, boog betonvlechtstaal door ook met mijn keel maar dat was niet de bedoeling!

Wel cool hoor! Maar om mijn concept te kunnen lanceren moest ik eerst moeten leren om het grote plaatje in mezelf te zien, vervolgens heb ik moeten leren om de dualiteit te overstijgen om daarna mezelf te overstijgen!

Als een feniks herrezen uit de as!

Al met al heb ik niet stil gezeten de afgelopen jaren. 😉

Een mooie quote:

Your life becomes a masterpiece if you learn to master peace!

Dat is me dus gelukt!

En nu ben ik dus een masterteacher!

Een teacher of the teachers, een wayshower en een bad ass vrijbreek coach, een moderne alchemist en ja ook nog een visagist 😉

Ik ben 1 van de pillars of lights die naar de aarde is gekomen om de mensheid de weg te wijzen.

Kortom Just for Beauty heeft haar concept totaal om moeten gooien en het staat vanaf heden helemaal in het teken van de shift!

Mochten onze wegen zich nu scheiden, wellicht weet je iemand die hier wat aan heeft?

Ik red hier levens mee!

Dank je wel!

Mocht je je herkennen in mijn verhaal en nieuwsgierig zijn naar mijn bevindingen, coaching of teaching dan nodig ik je van harte uit om een kijkje te nemen op de vernieuwde website van Just for Beauty

I am not afraid, I was born to do this!

Veel liefde, licht, bewustzijn en magie gewenst en misschien tot ziens in de wondere wereld der transformatie en transmutatie!

Serena Posthuma

Just for beauty
Just for being you!
The outer and inner you!

Indigo Mystic
It’s a kind of magic!
Oude wijsheid in een nieuw jasje!

My vibe attracts my tribe!!
Dream-Believe-Achieve!!

Herken je je in mijn verhaal en heb ik je opnieuw kunnen inspireren, enthousiasmeren en motiveren?

Klik dan hieronder om op reis te gaan!