I can see clearly now the rain is gone
I can see all obstacles in my way
Gone are the dark clouds that had me blind
It’s gonna be a bright, bright, sun shiny day

Yes I can make it now the pain is gone
All of the bad feelings have disappeared
Here’s that rainbow I have been praying for
It’s gonna be a bright, bright sun shiny day

Hallo lief, mooi moedig mens!
Wat fijn je bent er! We hebben elkaar gevonden!

Ik zal me even voorstellen…
Mijn naam is Serena Posthuma en ik ben het gezicht en de stem achter Just for Beauty en de bijbehorende webshop en ik ben de oprichter van het eXpress-Shine-Fly concept en ik ben een soul entrepreneur. Een wat? Een soul entrepreneur! Ik run mijn bedrijf vanuit liefde, ik onderneem vanuit mijn ziel en vanuit de passie van mijn hart, en datgene waar mijn hart werkelijk van in de fik staat dat draag ik uit aan de wereld.

Be love! Serve love! Make a difference! Empower people to shine their light again and turn that shit into wisdom!

Dat is waar ik voor sta en met mijn motto: “het hele leven bestaat uit trucjes, je moet ze alleen even weten”, inspireer ik anderen door dat te doen wat mij inspireert, en met mijn persoonlijke levensverhaal. En zo navigeer ik vrouwen en mannen, die voelen dat ze voor meer geboren zijn, door de donkere nacht van de ziel en dat is wellicht waar jij je op dit moment in bevindt, vandaar dat ik jou heb aangetrokken en mijn energie jou hier heeft gebracht. Ik wijs je de weg en ik maak je wegwijs.

En dit alles doe ik door gewoon mezelf te zijn en mijn waarheid te delen met jou, mijn waarheid. Ik zeg niet dat het dé waarheid is, ik zeg ook niet dat ik de wijsheid in pacht heb, ik zeg alleen maar dat dit mij gebracht heeft van het donker naar het licht, zowel in mezelf als in het algemeen en zo heb ik mezelf kunnen transformeren van zelfhaat naar onvoorwaardelijk houden van mezelf, mijn unieke, authentieke ik vrij weten te breken, verlicht kunnen raken en zo als pillar of light mijn purpose en roeping kunnen gaan leven.

En ik deel mijn waarheid heel graag met jou, zodat jij kan ontdekken wat jouw waarheid is. Daarnaast wijs ik mensen de weg naar hun unieke, authentieke ik, de pure diamant die in ons allemaal leeft, hun rauwe versie, bevrijding en verlichting, indien ze daarnaar verlangen, maar bovenal naar innerlijke vrede en dat is voor veel mensen toch wel het ultieme gevoel van geluk en vrijheid.

Maar dat doe ik niet als een Jomanda, nee zeer zeker niet! Ik ben niet vies van een gezonde dosis sarcasme en humor en uit ervaring weet ik dat als je in dit baggerproces zit en je wereld akelig donker is geworden dat een positiviteitsgoeroe het laatste is waar je op zit te wachten. En nee, no worries, ik ga ook niet mijn shit met je delen want ik neem aan dat je je eigen shit hebt anders zat je dit niet te lezen toch? Nee dat doe ik op mijn eigen unieke, authentieke manier zoals de pure diamant die in mij leeft, als screening pionier, onderzoeker, creatieve chaoot, story teller, motivational speaker, inspirator, probleemoplosser XXL, coach maar bovenal als spiegel, spiritueel leraar en visionair leider. Yep! Ik ben een ware multipassionate! Ik ben van vele markten thuis nu ik vrijgebroken ben. En dit is maar een tipje van de sluier. 😉

Herkenbaar?

Misschien denk je wel spiritualiteit en verlichting, dat klinkt anders behoorlijk zweverig toch? True! Maar ik zelf vertaal spiritualiteit eigenlijk al mijn hele leven als zelfontwikkeling, in de zin van dat je wilt groeien als mens, maar tijdens mijn eigen spirituele proces heb ik ontdekt dat je het ook kan vertalen als zelf-ontwikkeling in de zin van dat je je kan ontdoen van de bullshit die je ooit bent gaan geloven en aan hebt genomen als jouw waarheid, jouw waarheid maar niet dé waarheid. Er is namelijk niet 1 waarheid, maar alles wat in jouw hoofd gebeurt, is waar voor jou!

Als je je gaat ontdoen van die aangeleerde constructie, bullshit en bullshit-regels die je jouw waarheid hebt gemaakt, dan kan je weer terug naar je fabrieksinstellingen, naar wie je was voordat je al die bullshit ging geloven! En dat vind ik echt zo ontzettend cool, want zo kom je weer terug bij je rauwe versie, die pure diamant in jou die je altijd bent geweest, je licht, je essentie, je purpose en misschien zelfs je roeping.

Bijzonder hè?

Ik ben het levende voorbeeld en we zijn allemaal 1, dus als ik het kan dan kan iedereen het.

Wat ik al zei, het hele leven bestaat uit trucjes, je moet ze alleen even weten. Het is dus een proces van zelfontwikkeling versus zelf-ontwikkeling. We gaan met zijn allen op zoek naar de waarheid, maar als er niet 1 waarheid is dan moeten we dus op zoek naar de leugen!

En die leugen zit verstopt in jou.

Ik noem het de 4 a’s

Aangepraat
Aangenomen
Aangeleerd
Aangedaan

Maar als wat je aangeleerd hebt kan je afleren en en aangedaan kan je ongedaan maken.

Klinkt gek, snap ik. 

Daarnaast gaan we massaal op zoek naar onszelf, maar we zoeken buiten onszelf. Dat is fascinerend, we gaan onszelf proberen te vinden buiten onszelf, maar alle antwoorden zitten in jou!

Het echte geluk, echte liefde, echte erkenning etc etc… Het zit allemaal in jou!

You’re the lock… you’re the key…
You’re the only one to break yourself free!

We zitten gevangen in ons eigen kooitje, terwijl het deurtje gewoon openstaat maar omdat we geleerd hebben om het buiten onszelf te zoeken en te denken in onmogelijkheden ook wel moeilijkheden of problemen genoemd hebben we dat gewoon niet door maar daardoor is er zoveel ongezien leed en verborgen donker in de wereld. En hoe ontzettend triest is dat nou want als je gaat denken in mogelijkheden en de antwoorden in jezelf gaat vinden dan gaan er nieuwe magische deuren voor je open. Ik noem het omdenken en als diehard ervaringsdeskundige is het mijn doel om te laten zien aan anderen wat er nog meer mogelijk is. #magic world of possibilties

Verder laat ik je zien dat je een gereedschapskist, nee een schatkist, met inzichten, ervaringen, kennis en tools tot je beschikking hebt, waaronder een zaklamp die je kan transformeren tot bouwlamp en een magische bos met sleutels, het is eigenlijk een magische loper.

Dit alles doe ik door mijn eigen inzichten, ervaring, kennis, tools, enthousiasme, kracht, maar bovenal mijn kwetsbaarheid te delen met de wereld.

Mijn kwetsbaarheid dat is mijn kracht, want ik heb namelijk mijn wonden geheeld en als je je wonden hebt geheeld, dan kan je je shit vertalen in wijsheid, want wijsheid is niets meer dan geheelde pijn wat mij betreft. Ik vertaal dus mijn voormalige puinhoop in een boodschap en die draag ik uit aan de wereld.

Van zelfhaat naar onvoorwaardelijk houden van mezelf
Van het wrak achter het masker tot een magische powervrouw
Van muurbloempje naar visionair leiderschap

We zijn allemaal magie. Je hoeft het alleen maar in jezelf te ontdekken of beter gezegd te her-ontdekken. Het is een weten dat je weet en we hebben allemaal onze eigen unieke talenten en onze spirituele gaven en die mogen met de wereld gedeeld worden.

I am not afraid, I was born to do this!
If it is to be… it is up to me!

Ik ga in mijn kracht staan, straal mijn licht, stap in mijn rol en doe gewoon mijn ding!

Oftewel dit zijn mijn littekens en dit is mijn verhaal!

Just for Beauty
Just for being you!
The outer and inner you!

Veel leesplezier, liefs Serena

My vibe attracts my tribe!!

Dream-Believe-Achieve!!

Herken je je in mijn verhaal en heb ik je opnieuw kunnen inspireren, enthousiasmeren en motiveren?

Klik dan hier voor je gratis wake-up call.